Doga0812 Hafif değilde ağır ve kalıcı koku ariyorum . BİHTER diye bir koku varmış bayağı güzelmiş kullanan olduysa eğer önerir misiniz ? Şekerli kokulardan nefret ederim bu arada 🥲
Kokoshbaby Doga0812 addaxin yeşil siseli olan parfümü efsane baymiyor cok fresh we uygun fiyatlı hemde kalici ☺
bebekece Doga0812 Carolina Herrera-Good Girl vazgeçilmezim bende ağır kokuları sevmem bu hem günlük hem gece kokusu bence
Abc_1010 Atelier rebul-no94 ve christian dior-hypnotic poison bu 2. D&p de var,gerçeğe yakın ve kalıcı. Güzel kokular ama ilki açık parfüm var mı bimiyorum
Sucaner90 Doga0812 givency verry Irresistible ,cacharel eden , givency verry Irresistible absolut eğer doldurma olarak alacaksanız D&p olarak tavsiye ederim orjinallerine en yakın ve en kalıcı olanları orda.
Abc_1010 Doga0812 bakmadım bilmiyorum ama zaten dior orijinal alacaksanız bence mağaza daha uygun oluyor artık. Eskiden daha ucuzdu internette. Ama dolum olacaksa dp iyidir.
Sucaner90 Doga0812 sorunuzu yeni gördüm d&p doldurma parfümden alabilirsiniz en kalıcı doldurma orda çünkü.
Laden Doga0812 yves rocher evidense. Hep merak ediyordum çok kişi övüyordu. Ay bayıldım bayıldımmm. Yıllardır da shiseido zen kullanıyorum. Yolumu çevirip parfümümü sorarlar sürekli🌝
izd Doga0812 ağır ve kalıcı diyince aklıma gelen ilk parfümdür Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge. Ben sadece kışları arada bir kullanabiliyorum ki ben de şekerli kokular severim