Deletedmom_9857 Evet anneler sorum belli hangi uygulama daha iyi sizce elbiselerimi satışa çıkarmak istiyorum da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi .🙃Güvenilir mi birde 🥰
BuzluKahve Deletedmom_9857 dolapta daha hızlı satılıyor ama gardrops satıcı için daha karlı. Alıcıysam dolap tercih ediyorum ben.
Deletedmom_39 kbtmz Gkistk ama gardropsta kargo dışında 10 lira da hizmet bedeli alıyor (satın alandan)
2_premses_annesi Deletedmom_9857 dolap tabi ki kendini daha çok geliştirmiş. Gardrop un görüntü kalitesi bile düşük 😢
Deletedmom_39 Deletedmom_9857 ikisinide kullanıyorum ikiside güzel ama dolap satandan komisyon kesiyor, gardrops alandan komisyon kesiyor 🙈🙈 yani satarken gardrops kazandırıyor
Poyrazin_annesii Tabıykıde gardrops cnku butun kazancın senın oluyor kesinti olmuyor. Ama dolap uygulaması her sattıgın üründen komısyon kesıyor. Mesela bebek arabası sattım 480 e ama 80 lirasını dolap kendıne aldı.
tatlibiranneo Deletedmom_9857 bende öyle yapıyorum ama şunu da bilin gardrops bi kaç kez satış yaptıktan sonra sizden çok fazla para kesiyor ve söylenmeden kesiliyor