AygulSina Gordugume gore hesaplamak istemeyenler var ben vaktim oldukca hesaplarim benim icin sorum degil. Sadece bebeginizin dogum tarihini yazmaniz yeterli
gzmmhmt AygulSina 24 temmuzda doğdu. 28 temmuz tahmini doğum tarihiydi. Kız bebek ❤️ Şimdiden sağolun, allah razı olsun 🙃
AygulSina Sedahiraa duan atak haftasinda en firtinali donemde 9 bucuk haftalikken bicicek bir bucuk haftan var onunde
AygulSina gzmmhmt en firtinali donemde suan atak haftasinda sadece yarim haftan var onunde gecmesi icin
AygulSina Mavisever atak haftaniz gecmis cnm suan 6 haftalik bebegin bir sonraki 7 bucuk haftalikken 2 hafta surucek
AygulSina DeniZumra bebegin 26 haftalik suan bir sonraki atak haftasi 33 bucuk haftalikken ama 29 30 haftada seni gormeyince aglamaya başlayabilir mesefeleri ogreniyoe artik
AygulSina Mevosa 12 bucuk haftalik suan atak haftaniz bitmiş bir sonraki atak haftasi 14 bucuk haftalikken 19 bucuk haftaya kadar surucek
AygulSina DeniZumra 28 haftalik bebegin atak haftadinda degil bir sonraki atak haftasi 33 bucuk haftalikken 37 bucaga kadar surucek ama 29 30 haftada bi hayli huysux olabilir seni goremeyince aglaya bilir sebebi mesafeleri ogrenmesi
Gamzeaykuteymen AygulSina beklenen doğum günü 19 Şubat oğlan doğum günü de 19 subatta doğdu tesekkurler😊
Serenkoc33 AygulSina merhaba babada bakabilir misiniz 😊 28 Haziran doğduğu tarih 8 Temmuz beklenen. Şimdiden teşekkürler ☺️