papatyam-34 berosunannesi Doktorunuz takvimi ayarlıyor bizim 3.5 aylık 5.5 aylık ve 13 aylık olarak ayarlandı bexsero ve nimenrix aynı anda yaptırıyoruz üç gün önce yaptırdım iki aşı toplam 2999 Tl tuttu zamdan önce de bexsero 1250 tl nimenrix 952 tl idi
MeetJoeBlack berosunannesi istediğiniz zaman başlayabilirsiniz, erken geç yok. takvimi doktorunuz planlıyor. Başladığınız aya göre doz sayısı değişiyor. İki farklı aşı var ikisini de yaptırmanız gerekiyor. Biz 3 doz bexsero, 2 doz nimenrix yaptırdık.
Ysmndmrl berosunannesi imkanınız varsa özel sigorta yaptırın tüm özel aşıları karşılıyor hiç para vermiyorsunuz
Poyrazin_annesii Kızlar acaba nımerıx yaptırsak . Baxero yaptırmasak olurmu . Yanı nımerixin bi anlamı kalırmı
Eda1414 Poyrazin_annesii hayır diğerini yaptırmadık minerix aldım tek doz olduğunu bilmiyordum normalde 1 yaştan sonra tek doz oluyormuş sağlık ocağı öyle dedi tekrar yaptırmana gerek yok dedi
Poyrazin_annesii Eda1414 evet 1 yaştan snra nımerıx tek doz bızde bunay sonu yaptrcz ama baxero aklımı karıştrdı
Eda1414 Poyrazin_annesii sağlık ocağınıza bir danışın isterseniz minerix yaptırırsanız diğerini yaptırmanıza gerek yok zaten koruyucu oluyor
Poyrazin_annesii Eda1414 normal cocuk doktoru ıkı alıyoda yazmış kağıda yaptır dıye. Ama ıkısınıde yaptırınca toplamda 4 doz oluyor 7 bin lıra fln tutuyor sanırm cok pahalı
berosunannesi Kafam karıştı kızlar hahaha 4 ay 3 günlüğüz ilk doz için geç mi kaldık diğerini mi yaptırabilirim artık tek doz olan anlamadım
papatyam-34 berosunannesi Siz bence çocuk doktoru ile görüşme sağlayın o sizi daha iyi bilgilendirir hem takvim oluşturur hangi aylarda olacağını ve kaç doz olacağını falan anlatır çünkü her bebekte farklı oluyor takvimler
orkideSeverim berosunannesi valla bence geç kalmadınız bizim doktorumuz ilk dozu 7 aylıkken toplam 4 doz şu şekilde 7-9-13-15 aylıkken yapacağız dedi
papatyam-34 berosunannesi Sorun değil ki istediğiniz zaman başlanıyor doktorumuz bize öyle söyledi ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi dedi bizde gittiğimiz de oğlum 3.5 aylıktı o gün başladık o güne göre takvim oluştu
cikolatadelisi Biz de 1 yaştan sonra yaptırdık. 1 doz nimerix. 3 doz bexero dedi doktorumuz. 2 aşımız daha var. Önümüzdeki ay 2. Bexero olucak. 2 yaştan sonra da 3. Doz.
berosunannesi orkideSeverim aman iyi geç kalmayalım da. sağlık ocağı hemşiresi de bana sanki biraz geç yaptırın ağır bir aşı demişti öyle hatırlıyorum tekrar ona soracağım bide doktora sorayım