T-24 6.ayına yeni giren oğlum var ve yoğurt yapmam gerekiyor sizler ; nasıl ve ne kadar yoğurt yaptınız yaptığınız yoğurt ne zaman bitti hergün mü yapmam lazım Markette satılan günlük süt ile yapan var mı Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var😊😉
Masal_m T-24 canım ben inek sütü alıyorum yöresel ürünler satan bi yer var burda ordan maya aldım probiyotik onunla mayalıyorum kızım da yiyor bizde yiyoruz çok da güzel oluyor bizde yediğimiz için hemen bitiyor sürekli taze yapıyorum 😊
Burcuercinnn T-24 İnstagram da annevebebek.019 sayfası var güzel fikirler oluyor ekgıda ile ilgili öneririm🧡
Esmaky T-24 ben gunlk sutle yapiyorum canim bir siseden ogluma kadar 1 kavanoz ckiyor en gec 4 gun icinde bitiyor bazen 3
hanife82 aptamil devam sütü ile yaptım , 90 ml kaynatılmış ılıtılmış suya 4 ölçek aptamil katıyorsun , karıştırıp kavaonuza koyup 2 çay kaşığı yoğurt koyup ağzını kapat ve havlu ile sar kavanozu 5-6 saat kalsın bir gece buzdolabında beklet canım
Aysktr Aliekremim bende hazır veriyorum ya sütaş yada torkuya güveniyorum siz hangi marka veriyorsunuz
Bartununannesi Ben probiyotik yogurt mayasi aldım Ebebekten. Günlük sise süt ısıttım parmagimi sokunca 8e kadar sayacak ısıda olunca bir kepce aldım mayayı karıştırdım ve 15 dk aktiflesmesini bekledim. Ardindan 15 dk sonra soğuyan sütü yine aynı derecede ısıttım mayayi tüm tencereye döküp karıştırdım. Ardindan kavanozlara böldüm tenceredeki sütü kavanozlarin üstüne kağıt havlu koyup kapaklarını üstüne koydum ama kapatmadım. Ardindan sardim iyice 6 saat bekledim 6 saat sonunda ağzı acik şekilde bir gece beklettim dolapta. Cokta güzel oldu ters cevirince olduğu gibi duruyor
salihayilmaz ben yoğudunu maması ile mayaladım. inek sütüde keçi sütüde 1 yaşa kadar kullanılmıyor. yaptığım yoğurdu 2 gün kullnıyordum. ona göre az mayalıyordum
selmapinar devam sütü ile mayaladım yoğurt, aptamil kullanıyorum, 2 günde bir yaptım ve çokda güzel oldu.
1-Prensesannesi Bildiğim bir yerden inek sütü alıyorum güzelce kaynatıp veriyorum bizde yiyoruz bir haftayı geçmiyor hemde doğal olmuş oluyor