Hhticee Yigitinannesi22 benim bebeğimde diş çıkarıyo ve burnu akıyo gece tıkanıklıkta oluyo hastalık belirtisi yok bence dişle alakalı diğer dişleri çıkarken de burnu akmıştı
starwomen Yigitinannesi22 alakalı mı bilmiyorum kızım diş çıkartıyor bir anda burnu akmaya başlamıştı sonra kendiliğinden geçti
ahlas26 Yigitinannesi22 benim doktorum öyle gördü soğuk algınlığı dedi herşeyi de dişe yormayın bu uzun bı süreç dedi. Belki distende olabilir ama önemli olan bebeğinizin burnunu açmanız rahatlamasi
ahlas26 Yigitinannesi22 muhtemelen grip bende geçen acaba dedim ama çocuğumun burnu baya akıyordu atlattık çok şükür. Ama bu sabah ateşlendi burnu felan akmıyor acaba bu dismidir diye düşünüyorum bende
ahlas26 Yigitinannesi22 zorla acicaksiniz bende öyle yapıyordum her akşam banyosunu yaptırdım ardından serum fizyolojikle açtım bı sure goturuyo hava nemlendirici varsa onuda odaya açın. Hastaneye gidincede pek bişey yapmiyolar calpol veriyorlar işte
Yigitinannesi22 ahlas26 aynen zorla açıyorum çünkü uyumuyor hiril hiril ses geliyor burnundan oda uyutmuyor büyük ihtimal disten çünkü hafif ateside var