Brcbrc Rezene çayı her gün içiyorum bazen günde iki kere süt yapsın diye ayrıca papatya çayı humana çayı da içiyorum gün içerisinde bu kadar bitki çayı içmemin bi zararı olur mu bebeğime az önce bira postuna yorum yazılmış rezene anason bile çocuğu uyuşturur falan diye bilgisi olan var mı
AygulSina Brcbrc 2 fincan zaten onerilen miktar bebeklerin gazi icin bile rezene cayi onerilirken nasil uyusturucakmis acaba merak ettim
diyabetli_anne herşeyin azı karar çoğu zarar bitki çayları günde 2-3 fincandan fazla önermiyorlar normal zamanda bile
Brcbrc diyabetli_anne rezene iyi süt yaptı bende ne bileyim sabahları içmeyi alışkanlık haline getirmiştim ama dikkat edeyim bundan sonra
Brcbrc AygulSina bilmem bende o postta dolaşırken rasgeldim yoruma yazan kimyager galiba kesin bilgi diye demiyorum ama laf arasında öyle bi değinmiş benimde dikkatimi çekti
hanife82 lactamil emziren anne çayı içebilirsin bir sorun olmaz , ama kendi kafana göre bitki çayı içme
Brcbrc hanife82 humana da emziren anne çayı onu kullanıyorum bitki çayı da rezene papatya işte başka kullanmıyorum
AygulSina Brcbrc bana dr onerdi vermemi gazli bir bebek oldugu icin ben hic sorun yasamadim rezemede ama anason vsde vermedim onuda belirtim
AygulSina Brcbrc olabilir ama ben oglumada verdim eczaneden alip bebekler icin hic bir sorum yasamadim sukur dr tabsiyesiydi
Brcbrc AygulSina bizimkinin de geceden beri gazı var kimyon demledim şimdi onu içicem işe yarar umarım
Eminecyln AygulSina Rezene gaz sorunu azalttı mı canım benim oğlum da gazlı bende kendim içiyorum ama oğluma vermedim daha
Brcbrc AygulSina canım bizim atak haftasını da hesaplayabilir msn beklenen Doğum tarihi 1 Ekim doğduğu tarih 30 Eylül erkek bebek
fatmakaraca herşeyin fazlası zarar canım. sen neden lactamil emzirme çayından kullanmıyorsun. o emziren anneler için özel bir çay
Brcbrc fatmakaraca bende humana aldım e bebekten o da emziren anneler için ekstra bunlarla da destekliyordum
tugbaninpenceresi @Brcbrc rezene çayı iyidir ya bişey yapmaz da anason rakı gibi kokuyo zaten ben kendim de içmiyorum onu uyuşturabilir
kirpikuclari AygulSina merhaba bizim de atak haftamızı hesaplar mısınız doğum tarihi 7ekim doğması beklenen tarih 15ekim