yagmuraltintas Arkadaşlar hepimiz ebeveynlik üzerine kitap araştırıyoruz okumak istiyoruz ama kimimiz erişemiyoruz bir uygulama keşfettim gerçekten bastan sona ücretsiz bir çok kitabı okutuyor ben sevdim 😂
Gokceninannesi35 yagmuraltintas çok tesekkurler . Ebeveynlik üzerine okudugunuz kitap var mı. Varsa ismini yazar mısınız
isimyazmakzorunlumu yagmuraltintas app store’da var mı? baktım ama birden çok sayfa var hangisi acaba?🤔
Panikatakanne yagmuraltintas uygulama demişken bilen vardır belki bir uygulama vardı bebeğin kilosunu yaşını yazıyorduk ve ilacın ismini ne kadar ilaç verilebileceğini hesaplıyordu bunu bilen var mı ya adını unuttum bulamadım hatırlayamadım bir türlü 🤦🏻♀️😅
yagmuraltintas OptimusPrime Pdf kitap diye geçiyor sadece ebeveynlik vs değil bir çok kitap var sevdim yani 🥰
yagmuraltintas MavisimMavilendimm bende yeni keşfettim sürekli kitap eklendi diye bildirim de geliyor güzel bence yani
Gokceninannesi35 yagmuraltintas baktım şimdi bugün okumaya başlayacam inşallah. Başka tavsiyeleriniz varsa onları da okumak isterim.
yagmuraltintas isimyazmakzorunlumu Apple store da bilmiyorum ama mavi acik bir kitap arasında pdf kitap yazıyor :)
OptimusPrime yagmuraltintas Kitap okumayı çok severim. Telefondan okumak daha kolay olacak çocuk uyuturken falan 🙈
Beyzanur7 yagmuraltintas anladığım kadarıyla PDF bu demi .. ismini tekrar yazarmisin bı bakaym indireym