Cemre_-53 Bildiğiniz İstanbul Anadolu yakasında en iyi göz doktoru arıyorum ölçüm cihazı olan bir hastane arıyorum bildiğiniz varsa lütfen onerinize açığım bebeğim için.
Denizanasi92 Cemre_-53 sorunu ne ? Benim bildiğim nevbahar tamçelik Şükrü bayraktar var İstanbul’da ama bunlar glokom Uzmanı yetişkin doktoru
AlyaMavi Cemre_-53 medikal park Maltepe rop muayenesi var bebekler için iyi bir doktoru var .Rop en iyi muayene zaten rop içinse
Cemre_-53 Denizanasi92 bebeğimin göz kayması var gözlük ile göz kapama yapıyorum doktorun elinde göz ölçüm aleti ykmus olan bir hastanede olsa daha iyi diye yönlendirdi bnde arastirma yapıyorum daha önceden gittiğim vardı ama hiç memnun kalmadım o yüzden oraya da gitmek istemiyorum başka bir yer bakıyorum
Cemre_-53 AlyaMavi yok rop dan geçtik şükür sadce göz kayma durumu var göz ölçüm aleti olan bir yer bakiorum
Cemre_-53 AlyaMavi ama dediğiniz hastanede ölçüm aletleri vardır ilaki oraya onereceginiz göz doktoru var mı premature bebeklere ilgili olan göz doktoru
Lalalac Nurumm12 mediha tok ama iliya diye de bi adam var o da çok yoğun o da iyidir. O hastanede daha kötü doktor görmedim:) dogumu da orda yaptim. Fiyat bilmiyorum ozel saglik sigortam var