linefl amaçım sizi endişelendirmek değildi gerçekten bizim ara ara oluyordu uyku arasında oluyordu genelde gece oluyordu ama bu sefer sıklaştı ve geçmedi korkumuzda bunu araştırırken ortaya çıktı ben akşam 10 buçukta yatırıp 12 buçuk 1 gibi uykuda emzirp uykusuna devam etmesini sağlıyordum yine böyle yaptım ama emzireceğim saate yakın çook şiddetli ağlama sesi geldi normalde böyle hiç ağlamaz baktığımda kollarını iki yana açmıştı gözleri sımsıkı kapalı ve sanki canını acıtmışcasına bağırarak ağlıyordu sonra durdu ve boş gözlerle baktı kucağıma alıp emzirp geri uyuttum ancak gece 3 te emdikten sonra 5 dk uyumamışken tekrar oldu internette video çekin diyordu biz o anı yakalayamadık ancak kendi yatağıma alıp çekmeye çalıştığımızda bebek uyanıyor hafif ağlıyor ve kollarını içe doğru kasıyordu nöroloji doktoru kararsız kaldı nöbet gibi de değil gibi de dedi yatış aldık cuma günü EEG çekebilmek için haftasonu girdi ve pazartesi randevu verildi geçirdiği şey nöbetse EEG de çıkarmış doktor bebeklerde nöbet hareketlerinin kestirmesinin çok zor olduğunu kesin bilgi vermediğini söyledi bekliyorum yarını bu gece aynı saatlerde tekrar oldu kısa sürdüğü için oksijen ve nabız düşmedi ama ben video kayıt almıştım telefon İle doktorlar vizit gezerken göstericem bu gece yakaladığım videoyu inşallah birşey çıkmaz ve içimiz rahat döneriz ama bu durum gerçekten aksatılacak birşey değil yine olsa yine gelirim acabalarla evde elden birşey gelmiyor kaldı ki geçirilen nöbetse beyne tahribatı çok kötü olabiliyormuş bu ihtimali göze alamazdım 4 gecedir dua ediyorum bütün bebeklere içinde kendi bebeğime de birşey çıkmasın ben uykusuz yorgun kaldığıma hiç üzülmem yeterki iyi olsunlar eminim sizde öyle düşünürdünüz sık sık giriyorum ki yazan bilgisi olan yaşayan var mı okuyabiliyim istiyorum inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur 🙏