Naz1626 bilmiyorum ki kafasına da bakın belki orda da vardır kırmızı gibi bizimki iki göz kapağının ucunda bazen soluyor
Benim bebeğimin de var hiç endişe edip araştırmadım bile çünkü benim de varmış kardeşimin de vardı. Ikimizinki de geçmiş neticede. Geçer onlar sıkıntı etmeyin
berilmt geçenler var evet yenidoğanlarda görüyordum ama şarap lekesi geçmeyebilir lazer tedavisi yazıyor her yerde adı şarap lekesi doktor söyledi eminim her yerde öyle yazınca geçme süresinede yıllar biçti o yüzden kafaam takıldı
Naz1626 bebeğimin sol göz kapağında da kırmızı bi leke tarzı bir şey vardı. 1.aydan sonra geçti
Koyuydu işte git gide açılıyor
Naz1626 2 çocuğumda da var 2,5 yaşında oğlumda daha geçmedi küçükken bende de varmış ağlayınca geri çıkıyor
Naz1626 benim kızımda da vardı hafif 5 aylıkken tamamen geçmişti geçer merak etmeyin
Naz1626 melek öpücüğü deniyor ona benim kızımın iki göz kapağında ve kaş ortasında var 5 buçuk aylık oldu baya silikleşti ama ağlayınca kendini sıkınca belirginleşiyo. doktor bize de 2 yaşına kadar kaybolur demişti. bir de ensesinde var ona başka bir şey deniyor o geçmiyormuş galiba babasında da var çünkü aynısından ensesinde.
Naz1626 bir arkadaşımın kızında vardı göz çevresi ve alnında epeyde büyüktü 3 buçuk yaşında geçti
Naz1626 Kızım doğduğunda vardı sol göz kapağında, zamanla geçti açıkçası şuan 3 yaşında. Fotoğraflara baktığımda 4-5 aylık iken hiç görünmüyor. İlk fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ancak baya kırmızı bir lekeydi çok büyük değildi, ağlayınca daha çok belli oluyordu.
Eternity maşallah size 🧿 hiç belli olmuyor
Kubra226 Benim bebegimdede var ensesinde ve kafasinda dogum lekesi degilmiymis o gecermi yani bence cok guzel gecemsede olur onu ozel yapiyor cok sevdim o lekeleri ins gecmez
Pinar02 yok doğum lekesi değilmiş geçer demişti doktor
Naz1626 evet rengi koyu büyüklüğü de toplu iğnenin topu kadar falandır belki ensesinde de var oğlumun ama o bayağı büyük
Kbetul anladım bizimki göz kapağının yarısını kaplıyor üstüne far sürmüş gibi baya küçükmüş sizinki
Naz1626 vardı bizde de şu an geçti 7 aylık. Sadece ensesinde kalmış
Mommygirl sizin neredeydi ve koyu renkmiydi
Naz1626 bizim göz kapağında vardı o geçti. Ensesindeki duruyor geçer inşallah. İkisi de koyuydu
Naz1626 kimisi geçiyor kimisi geçmiyor demişti benim doktor ilk kızımda vardı geçti hiç bir şey yok ikinci kızımda da var baya hafifledi geçecek gibi duruyor
Durummmmm kaç aylık kızınız hafifledi
Naz1626 Neredeyse 10 aylık bizimde ensemizde vardı, baya açıldı rengi, zamanla geçecek gibi duruyor.
Oğlumun alnının ortasında minik kırmızı lekeler var bende geçmesini umuyorum
Dygscli kaç aylık