Asel-53 Kızım 7 ay 12 günlük anne sütü alıyor ek gıdaya da başladık geçen yıl hamileyim diye tutmamıştım bu yıl tutmak istiyorum acaba sütüm kesilir mi kızımı emzirmek istiyorum
fatmaa37demir Asel-53 bende gecen ramazanda hamileydim ve tutamamıstım. Bu sene çok tutmak istiyorum ama kızım 5.5 aylik ve şuan sadece anne sütü alıyor. Yemek yemedigim zamanlar çok çabuk azalan sütüm var malesef büyük ihtimalle yine tutamicam
gezgin_anne Asel-53 emzikli anne iken tutmak biraz zorluyor ben bir gün tutayım dedim öğleye doğru açlıktan başım dönmeye başlamıştı çünkü vücut sürekli süt üretiyor olmuyor en azından ben yapamadım inşallah tutabilirsiniz
mrvklyc Asel-53 Geçen yıl kızım 9 aylıkken tutmuştum hiç sorun yaşamadım.İftarla sahur arasında bir öğün daha ufak bişeyler yemiştim. Şu an 20 aylık hala emiyor bu ramazan da tutacağım inşallah.Tabi herkesin bünyesi bir değil denemek lazım
Karpuzlufistiksarma Bende bekliyorum burada , biz 17 aylıj olduk ama bende tutmayı çok istiyorum 2 yıldır tutamıyorum. Ama bebeğim ek gıda 2-3 lokma sonra emme yapıyor emince de çok susuz kalıyor ve acıkıyorum. Tabi Allahım kolaylık verir denicem bakalım nasip olursa
Karpuzlufistiksarma Asel-53 Amin inşallah, hani şimdi sütten de kesmek istemiyorum valla ne yalan diyim. 2 yaşıma kadar emsin diyorum, eskiler derdi vardır elbet bildiği diyetek ama bakalım nisan başı dr kontorol var ne dicek.
Asel-53 Karpuzlufistiksarma emmesi güzel bişey ama artık ek gıdaya ağırlık verilmesi gerekiyor tabi en iyisini yine siz bilirsiniz illaki bi şekilde bırakıcak emmeyi