Gizemotkun Merhaba bebeğim 6 aylık gece artık doğru dürüst uykumuz kalmadı ilk acıkmaya kadar rahat uyuyor sonra ağzından emzik çıksın ağlıyor sürekli kıpır kıpır lütfen önerebileceğiniz birşey varsa yazın. Artık ben tahammül edemez oldum
Zlm Gizemotkun dış olabilir ağrısı vardır belki emzik cikincada çok tepki veriyosa emzik oraya baskı yapiyodur
Pinar9 Gizemotkun bence bu 5 6 aylık bebeklerin genelinde var gece daha çok uyaniyorlar. Muhtemelen emzik destek olmuş döngüde mi uyanıyor 30 45 dk civarı. O zaman uyuduktan 10 dk sonra emziği siz çıkarın
Gizemotkun Sinemolojib yani değişiyor normalde akşam 8-9 gibi uyurdu şimdi 11 oldu gecede 3ten sonra falan hep 10-15 dakika bir uykuda ağlıyor mecbur saatlerce ayağımda tutuyorum
Gizemotkun Zlm yani biraz ateş arada oluyor, sürekli ağzına bir şey götürme çabasıda var doktor net diş çıkarıyor demedi ama deş belirtileri var dedi
Gizemotkun Pinar9 ilk mamadan sonra neredeyse her 10-15 dakikada bir hep uyanıyor saat 5-6 gibi de iki saat kadar deliksiz uyuyor
Zlm @“Gizemotkun”#p25023073ondandir isterseniz bı gece agrikesici vermeyi deneyin rahatlıyor mu bakın