AselinAnnesiiiiiiiii Dolap hesabım aselinannesi15 ordan bakabilirsiniz daha bir çok kıyafet yüklicem kapandığım için açıkken az kullandığım ve hiç kullanmadığım ürünleri satıyorum fiyat konusunda yardımcı olucam
Merve0694 Dolap hesabı aktif değil sanırım beden paylaşır mısınız birde koyların fiyatı ve pembe elbisenin fiyatı
AselinAnnesiiiiiiiii Merve0694 dün açtım hesabımı aslında dünden beri yüklüyorum hep ne zaman aktif olur bilmiyorum ki anlamıyorum uygulamadan pek
AselinAnnesiiiiiiiii Merve0694 pembe elbise S/36 beden 1200 tl ye aldım 800 tl ye satıyorum 1 kere düğünde giyildi daha da giyilmedi
AselinAnnesiiiiiiiii Merve0694 Yüksel bel tayt pantalon gri renk 80 tl Dizleri taşlı olan pantalon da 80 tl Mavi yırtık pantalon 70 tl
AselinAnnesiiiiiiiii Merve0694 kargo cep mavi pantalon 34 beden Gri kargo cep pantalon 27 beden Yüksel bel siyah paça nakışlı pantalon 26 beden tanesi 75 tl
AselinAnnesiiiiiiiii AselinAnnesiiiiiiiii gri pantalon 36 beden Beyaz pantalon 26/36 beden Koyu mavi yırtık pantalon 36 beden Bunlarda 80 tl tanesi
Gulcehuma Merhaba benimde dolap hesabım zgeshn takipleşebiliriz kız çocuk bebek giysileri kadın erkek giysileri mevcut belki ilginzii çekebilir:)
AselinAnnesiiiiiiiii Gulcehuma Ben kimin ismini yazsam çıkmıyor sizde çıkmadınız ben çıkıyorsam siz takip edebilirsiniz bende ederim 😊