kkkkkkk1 Merhaba kızlar oğlum 4.5 aylık kaşık mama aldım ,aranızda kullanan ve şikayeti veya bi sıkıntı yaşayan varmı
Yusufff-41 kkkkkkk1 kaşık mama için çok erken değil mi ben altı buçuk aylıkken denemiştim hafif kızarıklık olmuştu tahılıydı on günde bir veriyorum bir şey olmadı şimdilik 7.5 aylığız mama ile beslendiği için beş buçuk aylıkken ek gıda tadımlarına başladık
Prenseslerinannesi123 kkkkkkk1 bildigim kadariyla kasik mamalari aylik olarak var ustunde yazar 4ay 5 ay diye ben de ogluma 4 bucuk aylikken hero baby 4 aylik irmikli olandan aldim yedi simdi 5 aylik püre halinde olanlardan aldim bi sorun olmadi bizde
kkkkkkk1 Prenseslerinannesi123 evet canım bende 4 aylık aldım ama sanki karnını ağtıttı sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor
Prenseslerinannesi123 kkkkkkk1 gaz yapmis olabilir ben pesinden su da icirdim hep ama bizde ole sorun olmadi varmi suan bi sikinti
Poyrazin_annesii Bız 4 aylıkken doktorumuz kaşık mama verebılırsn dedı. Bn verdım gunde 1 defa bi sıkıntı olmadı. Sadece hero baby tahıllı meyveli olan var onu sevdı
Prenseslerinannesi123 Poyrazin_annesii ben cok yiyemedigi icin 2 çorba kaşığı kadar yapiyordum sonra 4 kasik sonra 5 kasik yaptim