BEYZANUR53 Mrymbr Kızılaya kan verirken de buna benzer şeyler yaşadım ablaya da söyledim o kan ile bu bir değil onda oyle şeyler olması normal kendi kanın eksiliyor bunda eksilen bsey yok bu vücuttan çıkmak isteyen pis yararsz kanlar dedi. Sadece pis kan çıkıp yenileri geldiği için hızlı tepki verdi vucut dedi
BEYZANUR53 Huma_kus34 heh işte böyle birseyler okudum . ALLAHİM İNSALLAH sifam gelmiştir. Çok inanarak gittim bazı psikolojik sorunlar bedenime de zarar vermeye başladı halsizlik uykusuzluk çocuğum için ayağa kalkmam lazım dedim hacamat çok istiyordum sunnet olduğu için. Ama cesaret edemiyordum canim acirsa diye git pişman olmayacaksın dediler insallah gerçekten sifam ordan gelecek inanıyorum. Abla istersen bi okut kendini erkek hocaya dedi anlam verememistim internet araştırma yaptım orada sizin gibi yazanlar olmus bnde merak ettim doğruluk varmidir die
Huma_kus34 BEYZANUR53 evet var canım manevi yönden boyle şeyleri olanlar onların ismini anmak istemıyorum anladın sen onlar hacamat olmaya izin vermezlermiş ama bak sen olmuşsun bi kac seans daha git allahım izniyle yok olurlar 😊ben her yıl mutlaka olurum
BEYZANUR53 ruhpastasii 4 kupa sirta 1 migde bölgesine yaptı. Migdeme dokundu mesajlar yaptı yağlar ile Çok streslisin vücudun asiri soğuk migden taş gbi dedi kendisi yonlendirdi
BEYZANUR53 Aleyna_12-15 ben deprem sonrası kötüleştim psikolojik olarak çöktüm sanki olayı yaşamış yada heran yaşayacakmış gbi oldum . 1 haftada 5 kg 2 haftasa 9 kg verdim yeme içmek susamak konuşmak uyumak yok sadece ot gibi duruyordum . Maneviyatı yüksektir dualara inanırım 3 kere şu duayı oku 4 kere bunu yap uyu ne derlerse yaparim ama bu psikolojinin içinden çıkamadım. Vücudum halsiz bitkin kolum kaldırmaya mecalim yok Bendeki durum buydu
ruhpastasii BEYZANUR53 Benimde 7 sırta 2 de timus bölgesine al alta yapıldı. Bende aynısını yaşadım 2. Yi yaptırmaya korkuyorum.. Rahatladım biraz hamd olsun, bi kaç seans daha gitseydim kesin çok daha iyi olurdum
Minnakelifim BEYZANUR53 benim görüştüğüm kadın seansı 300 demişti hacamat için kaç kupa kupa başı ne kadar diye sorduğumda standart seansına 300 dedi. Hatta 2 veya 3 seans sürer senin dedi. 900 tl yani. Sülük tedaviside yaptırmak istiyordum. Numaralı gözlük kullanıyorum çevremde sülük tedavisini bu yönde uygulatip gözlük numarası düşen tanıdıklarım var. Sülük için ücret ne kadar dediğimde seyans ta 3 tane bi bölgeye 2 tane bi bölgeye 1 tane bi bölgeye diye söyledi. Toplam 6 sülük tanesi 40 veya 30 tl den olur dedi. Toplam 240 oluyor. Ve bu tedavi de 2 3 seyans sürecek dedi. Her seferinde bu kadar para vermek ne bileyim ya çok pahalı geldi bana çok pahalı yapıyor. Sizin 100 tl tutmuş. Ne guzel. Olmadı başka birileriyle görüşüp fiyat alicam. Hangisi uygun derse ona yaptiricam
BEYZANUR53 Minnakelifim neee dehşet fiyat ben Avrupa yakasında oldun 20 tlden arayanım Avrupa yakasında en son 30dan olmus . Böyle seans şeklinde yapan duymamıştım bende mesela. Çevrende çarşaflı ablalar varsa onlara danış evinde yapan yadq senin evine malzeme getirip yapan kişiler oluyor onlara gidebilirsin
[silindi] Ay bana da olmuştu hatta yatarak yapmaya devam etmiştik, hiç böyle araştırmamıştım. Tansiyonum düştü açım diye düşünmüştüm. Aynı bende de oldu. Ama ikinci gittiğimde oldu mu hatırlamıyorum ben yaptıralı yıllar yıllar oldu.
BEYZANUR53 [silindi] bende arastirmamistim bi arkadaşa anlattım.o dedi sonra kafama takıldı baktim.internette de buna benzer şeyler yazan olmus merak ettim
Dupduru19 BEYZANUR53 merhaba 17 yaşımda bende ilk hacamatımı olduğumda aynı sizin gibi oldum. O sıra hatta öğürüp su kustum aç gitmiştim hacamatcı kadın aç karna gelin demişti. Ama beni kurtarın çıkarın bunları benden ben çok kötüyüm dedim hatta kupa üzerimde durmayıp attı kadın tekrar o bölgeye koydu. Bayılmak üzereydim kanı akıttığı bitti çok şükür. İşlemden sonra ben korkmayayım diye bana söylemeyip yengemlere söylemiş bu kızda üç harfli var diye. O günlerde hep karabasanlar görürdüm uyku uyuyamazdım üniversite sınav stresimde vardı hep çok sıkıntılı bir dönemdi benm için tabi bunu yengemlere bana söyledi sonra korkumdan bir daha gitmedim. Yıllar yıllar sonra şimdi 30 yaşımdayım geçen aylarda gittim sırtıma tam 11 kupa attırdım çok şükür hiç öyle bir hal olmadı aşırı rahatladım her yönden. Ve vertigo rahatsızlığım vardı onada şifa oldu çok şükür ☺️
BEYZANUR53 Dupduru19 ay tövbeler olsun ya ben sizin dediğiniz kadar fena olmadım qma kusma isteği kararma falan oldu baygınlık oldu ama bayilmadim şükür sadece okut kendini istersen dedi sadece