Kizlar selam. Bebegim 2 aylik olucak. Gun asiri banyo yaptiriyorum. Son iki banyosunun ertesi gunlerinde zibininda kan lekesi gordum. Nohut buyuklugunde damla. İlkinde bir nohut buyuklugunde ve etrafinda minik damla lekeleri vardi, ikincisinde sadece nohut buyuklugunde kan lekesi. İkisininde yeri ayni sol memesinin hizasi. Doktoruna sordum, acik yara yoksa vucutta sizden gelmistir diyor. Ama alakasi yok bence. Evet acik bir yara vs yok vucutta iyice baktim. Ama onceki yikamada kayinvalidem yikamisti ve goydirmisti onda elinde kolunda kanayan bisiy yoktu. İkincisini ben yikadim bende de ayni sekilde bisiy yok. Aksam tertemiz yikayip giydiriyorum ertesi gun uzerini degistirirken bu kan lekesi.
Deliricem. Ayni yerde ayni sekilde banyonun ertesi gunu. Ne olabilir bu? Memeden gelir mi? Yarin banyo gunu, ertesi gun bakicam yine. Eger kan barsa doktora goturucem ama dedigim gibi vucutta ne yara ne bere ne isirik ne bisiy hicbir sey yok. Ustelik pijamasina da bulasan bir leke yok. Kizlar sizce bu nedir? Basina gelen oldu mu?
Bugun yine oldu. Banyodan iki gun sonra.