Uffsananebeslk Spor yapmaya cok vaktim yok. Vakit bulursam yürüyüşe çıkıyorum. Gezmeye geldim anneme, boğazımı da tutamadım, mevlid, oturma vs derken tatlıları yedim :( göbek eriten hızlısından formüller var mı
Eylule Uffsananebeslk hahah ben de aynı durumdayım şu an. Doğum yapalı iki ay oldu ama hâlâ gitmedi. Ben 50 kg üstüne çıkamayan biriyim. Şu an 53 kiloyum ama göbek var. Çok fazla gözüme yapıyor. Bekliyorum ben de burda😁
Olimbonii Eylule Kız sen neyi bekliyon 53 kilosun Allah’ım keske 53 olsam şimdi valla zayifsindir seeen 70 kilo olan ben bekliyim suralarda 🙄🙄😂😂
Eylule Olimbonii 😂😂 herkes sezaryenn göbeği gitmez kalır, sanki 5 aylık hamilesin gibi şeyler diyolar. Moralimi bozuyolar. Göbeğin gitmesi lazım 😁
Olimbonii Uffsananebeslk kiz boyumda kisa benim 1.60 yuvarlaniyo gibi hissediyorum bi diyete başlıyorum sonra canım biseler cekiyo bozuyorum 🙄🙄🙄😂
Olimbonii Eylule bise diyimmi 70 kiloyum ama sezeryan göbeğim azaldi duzlendii 😂😂 5 ay 23 gun oldu dogum yapali
Olimbonii ceylanguller iste kilomda olsa 60 onada raziyim 😂🙄 ama vericem bu aralar diyeti bozdum ama devam etmem lazim göbeğim fena değil duzlendi gibi bisey kaldi kol bacak 😂
ceylanguller Olimbonii ekmegi kesince azalıyor gibi geliyor bana 58 kiloyum suan birazcık göbek dısında bişeyim kalmadı ama 1 haftadır ekmek yemiyorum açlıktan ölüyorum 😂😂😂