Seyturak Prenses18 ben Mehmet Akif Ersoy mahallesinde oturuyorum bu postu görünce dışarı çıkınca bi bakınayım dedim bi tane kiralık ilanı yok. Bende bu evi eş dosttan buldum kiraladım,2 gün boş kaldı sayılır yani. Ev bulmak çok Zor Allah yardımcınız olsun inşallah
MeReYa Prenses18 Amin. Kızılırmak havzasından uzak, uygun kiralı, sağlam bir ev, hayırlı bir ev sahibi ve tabiki hayırlı komşular diliyorum YaRabbim 🤲🏻😂 Kısacası Rabbim ne verirse hayırla versin ve iyi insanların içine düşürsün hayırlısıyla ☺️🌸
MeReYa Tgcznp Eskiden buralar tarlaymış, toprak sulu yani o yüzden. Sulu zemin de sağlam olmaz. O yüzden daha yüksek yerlerde, mahallelerde arıyoruz ama zor. Topluca kudurmuşlar aşırı yüksek fiyatlar
Haylazbaby MeReYa yüceyurt tarafı sağlam. Numune hastanesi kardeşler Mehmet Akif Yenişehir oralar iyi değil diyorlar . Kiralar bu ara uçtu gitti burda 😏
Tgcznp Haylazbaby cumartesi pazarı üzeri türk iş blokları en sağlam yerler diyorlar. Yuceyurt neresi acaba . Kiralık bev kalmamış denilene göre