Zehoo İyi geceler kızlar 4 gün oldu doğum yapalı bebeğim asla uyanmıyor bir yatıyorum 4 5 saat uyanmamaya ystıyor altını açıyorum oynuyorum ne yapsam yok emmesi gerek hafif sarılığı var ne yapmam gerek yardım edinn
Cansu13092022 Zehoo en az 2 saatte bir emzirmek gerekiyor sarıldığının geçmesi için zarzor Bi şekilde emzir canim biliyorum zor benim oğlum da hic uyanmzdı o yüzden uzun sürmüştü Allah yardimcin olsun stres yapma
BirPrensAnnesi___ Zehoo ayaklarini bastır hafiften çenesini hareket ettir burnunu sık benim oğlumda ilk dogdunda hastanede hemşireler öyle yapmıştı uyandırmak için
Leblebi_tanesii Zehoo burnuyla yanaklarıyla ayaklarıyla oynayın göğüsüne hafif masaj yapın ılık ıslak pamuk ile silerseniz de uyanır mutlaka ve en geç 2 saatte emzirin mutlaka
Dilek36- Zehoo benim kızımda öyleydi bi gün hiç uyanmadı ne yaparsam acile gece götürdüm sarılık yükselmiş ondan uyanmıyomuş bi doktora götür bence ama zamanla geçiyo sonrada keşke biraz uyusa diye dua ediyosun kızım 2ay20 günlük resmen uykuya hasret kaldım
Efb Topuğuna fiske at ama şiddetli bi şekilde, çocuk doktoru sadece bu yöntemi önermişti bize burnunu sıkmak doğru değil demişti