BirPrensAnnesi___ 2 ay 13 günlük bebeğim sürekli parmağını emmeye başladı çekiyorum elini 2 dk geçmeden yine goturuyo ağzına varmi aranızda parmak emen bebek alışkanlık yapar mı ne yapmalıyım yada sizler neler yaptınız
Pattiz BirPrensAnnesi___ benim bebeğim de emiyor şu an 3 aylık ellerini keşfediyor diye düşünüyorum ,emzigi atip şap şup ellerine girisiyor 😂 elini de çekmiyorum ağzından engel olmuyorum hiç alışkanlık olmaz herhalde.Etrafımdaki arkadaşlarımın küçük bebekleri de aynı şekilde ellerini parmaklarini emiyorlar
Oykum___123 BirPrensAnnesi___ 3 aylık kızımdada var bu durum 2 aylıkken başladı bakalım nekadar surcek
Simy BirPrensAnnesi___ haha dört ay oluncada ayaklarıni ağzına götürüp emecek şuan dört ay bitti beşe girdik ayaklarıda bir aydır ağzında🤣
GBK BirPrensAnnesi___ bebeğim 5 aylık oldu. 3 aylıkken bi ara çok yeltendi hep çektim artık yapmıyor. yeğenim 2 aylıkken başlamıştı şu an 19 aylık hala parmak emiyor. yani doktorlar geçici diyor ama yalan 😄
Gozdedeveci Benim oğlumda 3 buçuk aylık sürekli elleri ağzında. Doktora sordum tabikide :) Ellerini keşfediyor gelişim özelliği dedi. Engel olmayın elleri temiz olsun yeter :)
Hilal010417 Benim kızım 2 yaşında doğduğundan belli parmak emiyor biz ne yapmaliyiz bırakması için bilmiyoruz tavsiyesi olan var mı?
Bukrelinam Parmak değil iki elini aynı anda agzna sokup yemek istiyor😂 sığmadıgi içinde sinirleniyor😂😂3 buçuk aylgz oral donemdeler bebekler bu dönemde bu çok normal bir davranış🌸🌸
Hilal010417 GBK valla gecseydi bizimki geçerdi 2 yaşında maalesef eskisinden de sık emmeye başladı ne denediysem olmadı birakmiyo maalesef😁😁
GBK Hilal010417 parmağında bi anormallik var mı peki ? yeğenim sol elinin baş parmağını emiyor sağdaki parmağıyla yan yana getirince soldaki (emmeye bağlı) daha basık ve tırnağı da daha geniş duruyor
BirPrensAnnesi___ GBK yok hayir ikiside aynı zaten yeni yeni başladı ilerleyen zamanlarda devam ederde olursa bilemem