Mervecicekli Kızlar iki aylık bebeğim var ve akşam saatlerinde morarana kadar ağlıyor emmeyi reddediyordu götürmediğini doktor kullanmadığım ilaç kalmadı bir tanıdığım bir doktor önerdi özel muayenehanesine gittik bebeğime baktı sonra bana bir reçete verdi bu yazdıklarımı eczaneden ilaç şeklinde karsınlar kullan dedi başlayalı bir hafta oluyor bebeğim o kadar mutlu ve huzur dolu ki anlatamam çığlık çığlığa bağıran bebeğimden eser kalmadı hiç uyku bilmezdi uykusu da düzene girdi isteyene bu reçete yi verebilirim ama doktorunuza danışıp kullanın mesuliyet kabul etmiyorum
Mervecicekli Gorursensoyle instagram hesabınızdan reçeteyi atabilirim doktorun yazısını okuyamadım hazır bir ilaç değil eczanede yapıyorlar
Mervecicekli Harika3535 hazır bir ilaç değil canım doktorun kendi tarifi elli senedir doktormuş çok yaşlı ve tecrübeliymiş
Alpalp Mervecicekli mışlı mişli konuşuyorsunuz dA içeriğini araştırdınız mı? Benim bebeğim de kolikti. Ağlamaktan çatlak bile oluşmuştu. Ben fitil bile vermedim çok çok kötü olmadıkça. İçeriğini araştırın lütfen.