Elisam22 emremine99 senin gene iyimis benimki 5 buçuk yaşında geliyordu yanımıza ama artk hiç yatmıyor odasında korkuyormuş bende uyuyamıyorum nasıl alistircam bilmiyorum arkadasila ananesindeyken korkulu bisey izlemişler 1 aydir yatiramiyorum odasinda
Aslan34 emremine99 kızım 9 aylıkken odasında yatrmaya başladım şuan 2 yaşında o gün bugündür yatağında yatar . Birde 9 aylık oğlum var yanımdaki beşikte yatyo o . Kızım son 2 aydır yatağından kalkıp ağlayarak yanımıza gelmeye başladı 2 günde 1 veya her gün vs çok zor yatyoruz çokta deli yatyo asla üstünü örtmüyor ayakları yorganın üstünde veya babasının kafasının üstünde veya yatağın ucunda kaç defa yere düştü yataktan ama eşim ayrı yatmaya karşı bende kaç defa dedim ayrı yatalım kız yanımıza gelince sen git onun yatağında yat (montesori yatağı var ) ama kabul etmiyo kızım yanımızda olunca gece oğlumu emzirmek ayrı bi eziyet bide tek göğsümü emiyo sade emdiği göğsümde tam yatağın dış kısmı boşluk yani kızımdan dolayı yatağın ucunda yatyorum resmen 🤦🏻♀️ çok korkuyorum emzirirken oğlumu düşürürüm diye öyle böyle gidiyo doğru düzgün ne yatak yatabiliyorum nede enerjim yüksek 😏
Ozaymus-21 Aslan34 hangi saatlerde kalkip geliyor belirli bi saatse gelmesine müsaade etmeden yataginda uyutmayi deneyin yanindayim diyerek
Ozaymus-21 NariNariKiminYari yalniz degilsin canim doğduğundan beri degil bi aydir odasinda kizim 2 yasinda ama yanimizdaykdnde hep beşiğinde yatti hasta olmadigi surece
Aslan34 Ozaymus-21 hiç belli olmuyo bazen sabah karşı geliyo bazen yatırdıktan 2 saat sonra geliyo bazen ağlıyo bilerek almıyorum belki kendi kendine uyur 5 sn ağlayıp geri uyuyo basende oluyo ağlıyo anne diyerek baktım susmuyo veya gelmiyo gidiyorum yanına elini tutup ben burdayım diyorum 5 dakikaya geri uyuyo bu 2 yaş sendromu heralde ya birazda kardeşini kıskanmaya başladı onu emzirdiğimi biliyo kucaklayıp babasına veriyo anne beenn diyo 😁onu alıcakmışım
snyck emremine99 ben marasta degilim ortada olduğumuz için hem kasımdaki düzce depremi hemde büyük maras depremlerin hissettik 2020 Elazığ depremindede o taraftaydik bir kaybımız yok ben hassas biriyim çok etkileniyorum ve yaşayisim etkileniyor hatta sakinleştirici falan kullandım o yüzden korkumu belli etmek adına söyledim teşekkür ederim ❤️
Ozaymus-21 Aslan34 belki kardesiyle sizi yalniz birakmak istemiyordur kiskanmaya basladiginida farketmissinz. Kizimda 2 yasinda bi haftadir hic gormedigim davranislari goruyorum değişik haller tavirlar 😂
Ebruuu641 Hayatbanavaykikivayvay 4.5 yaşında kızımla ve küçüğümle beraber yatıyoruz az daha şaşırıp kalın 😂😂😂
mucizem_200921 emremine99 öyle yapablrsn kuzum evet sabahları yatakları toplamak işkence ama ayrı uyumaktan iyi bence 😂biz dün yatak odasında uyuyalm dedik oğlum gece 3 TE uyandı emzirdim tekrar beşiğine koydum kıyameti kopardı gece yarısı yer yatağı serip tekrar uyuduk😂şu çocuklar kocalarımızdan ayırmaya çalışıyorlar
Ahazize emremine99 bence 2,5 yaşındaki kızınıza bi yer yapın yine aynı odada , yer yatağı olur büyük beşik olur bilmiyorum ama , yanınızda uyuduktan sonra kendi yatağına koyarsınız. Eşinizle yatak ayırmayın , naçizane tavsiyem.
Zlnmst emremine99 kızım doğduğundan beri geceleri beşiğinde uyuyo hiç yanıma almadım o yüzden eşimle uyuyoruz 6 aylık bu arada
Friends emremine99 size bişey itiraf edeyim. Eşim o kadar rahat yatar ki. Ben onunla uyuyamıyorum. Bütün gece bebeğim uyanıyor zaten uyutmuyor. Tam yatırıyorum. Biraz yatayım diyorum. Eşim mahvediyor beni. Farklı uzuvları çıkıyor yatarken sanki. Beni küçücük bir alanda bırakıyor. Yatağın nerdeyse tamamını kapsıyor bedeni eşimin. Gece de kaç kere hayatım öteye gider misin dediğimi hatırlamıyorum. Adam resmen bütün ağırlığını üzerime verip uyuyor. Oldum olası böyleydi birde. Ben 5.ayında oğlumu odasına ayırdım. Siz biraz geç kalmışsınız sanırım. Allah yardımcınız olsun. 3 kişi yatıp nasıl rahat edebiliyorsunuz? Eşinizi bilemem ama biz karı koca rahatsız oluruz herhalde. Rahatımıza aşırı düşkünüz ve bilirsiniz işte çocuğu ezeriz korkumuz var. Eşim dediğim gibi aşırı deli yatar. Keşke o rahatlığa bende erişsem. Muhteşem ötesi uyku çektiğim günlerin bekarlığımda kalması ne acı🤦♀️
35lavanta emremine99 Kızım normal olarak uyansa bu dediğine tamamım ama kardeşten sonra çok hırçınlaştı baya çığlık atarak çok sinirli uyanıyor onu yatıştırmam sarılmam gerekiyor bebiş genelde uyanmıyor başka odada diye uyanırsada eşim gidip ona bakıyor ben kızımla ilgileniyorum şimdilik aynı oda daha erken bir süre daha kızım normale dönsün ki çok şükür dönmeye başladı ozaman zaten ona oda yapıcaz biz eşimle birlikte uyumaya başlayacağız
Aslan34 Ozaymus-21 kardeşini kıskanıyo bunu hareketleriyle belli çok ediyo ama onu da çok seviyo kardeşi ağlıyo odada anne bebek ağlıyo 😂😂 ama kardeşini babasının kucağına verince onun kucağından alıp bana getiriyor anne bebek al diyo sonra gidip kendi oturuyo babasının kucağına 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂 galiba kardeşi bizim odamızda ve ben emzirirken yatağımızda yattığımı görüp bildiği için oda kıskanıyo bide kız çocuğu ilgi bekliyor naz yapıyo birde 2 yaş sendromu yalancı ağlamalar küsmeler 😮💨😵💫
Jeatimo emremine99 kızmayın ama kizininiz aranızda ve işi var? Ayrı yatmak soğukluk getirir. Çocuğun ayrı yatması lazım bence biliyorsunuz gayet. İnşallah çabuk adapte olur kızınız ama eşinizle ayrı yatmayın derim
MinikKoalam11 emremine99 bn kızımı odasına 7 aylıkken koydum eşimle ayrı yatmadık hiç o yüzden ayrı yatılmasını da şahsen doğru bulmuyorum
Mamytime11 emremine99 şu depremden sonra 1 aydır cümbür cömat tek yatakta yatıyoruz ama şimdi ayırıcam artık herkes yallah odasına eşimin de öyle bi lüksü yok kusura bakmasın yatsın yatakta ya beraber yatarız ya da bebeler odasında yatar