kivirciginannesi Hanımlar oğlum bir haftadır Bayağı değişik hareketler yapıyordu sürekli ağlayıp kendine vuruyordu altını açtırmıyordu, Dün akşam acile götürdük ve poposunda çatlağı olduğunu öğrendik kremlerini Dün akşamdan beri uyguladım bu sabah eski neşeli çocuğum resmen geri döndü. Bazen bebekleri anlayamıyoruz bu tarz hareketler yapıyorsa baktırın bence..
Tweety kivirciginannesi ya kiyamam onun acisi ne kadar kotu suan ayni seyi ben yasiyorum oturamiyorum kalkamiyorum acisindan öluyorum. Minnacik bebek nasil dayaniyor yavrum ya :( cok gecmis olsun insallah gecer
Myagz kivirciginannesi hangi kremden verdi canım bize anestol falan vermişti ama en hızlı meme ucu kremi geçirdi lansinoh bileğin olsun
Shylkyc kivirciginannesi çok geçmiş olsun. Anestol ve madecassol pomadı karıştırıp masajla içine doğru sürün 2 güne geçiyor. Tedavi edilmezse ileride hemoroid sebebi.
Deletedmom113 kivirciginannesi hmm goruluyor cmm iki elle destekle ac görürsün bize anestol ce 1 krem.daha vermişti dr geçti çok sukur