Aryayyyyyyy Dün mercimek çorbası yapmıştım bugün ısıttım içine biraz pekmez döktüm bebeğime yedirdim biraz rahatsızlandı gibi bilmiyorum korkuyorum acaba ters etki eder mi hiç yaşıyan ver mı 6 aylık bebeğim
minikMarquez Aryayyyyyyy mercimege nasıl pekmekz koyarsınız 6 aylık mercimek vermek bile sakıncalı o sadece tadımlık çay kaşığıyla bir şeyler tada bilir mercimek için çok erken bebeğim 1 yaşına girecek dün yeni verdim pekmezi yoğurda bile karıştırmayın şimdiden pekmez bile vermeyin erken çok erken
minikMarquez Aryayyyyyyy direk yatırma bebeği biraz bak midesi bulanıyor mu keyfi nasil baktın iyi değil hastaneye götürün olur mu
afifem1 Aryayyyyyyy tadına baksaydınız sizce çorba ile pekmez nasıl olur beğenir miydiniz ? Çocuğum 9 aylık bir kere verdiğim çorbada soğan vardı gaz yaptı vermedim tekrar ki siz 6 aylık diyorsunuz mercimek çorbası yazık bebeğinize çok üzüldüm nasıl rahatsız olmuştur gazdan midesi bile bulanmıştır nimet birşey demiyorum diyorum ama 🤮🤢 olmuştur o çorba
Aryayyyyyyy minikMarquez ya bazı meyveleri tatlandırmak için koyuyordum ama yemeğine ilk defa koydum çok pişman oldum sonra
minikMarquez Aryayyyyyyy bazı yemekler karıştırınca yan etki yaoar gıda zehirlenmesi çıkar dikkat edin mercimeğe pekmez konulduğu ilk defa duydum mercimeği erteleyin şimdilik tadım aşamasında
minikMarquez Aryayyyyyyy eğer kusar çıkarirsa iyi korkma ki çıkarsın ama keşke uyutmasaydin baktın böyle hafif biraz rahatsızlandı kaldır yine kusar kesin kusması nasıl olduğuna bak fışkırarak mi yoksa diğer şekil mi sonra hastaneye götürün
ymn2019 Aryayyyyyyy ikisini karistrmak ne alaka ama ya mercimek ve pekmez siz olsanız yiyebilrmsnz lütfen karisom yaparken biraz birbiri ile uyumlu seyleri karıştırın ayına göre zaten erken vermissz o apayri
Aryayyyyyyy ymn2019 hepiniz haklısınız çok pişman olduğumu belirttim ama suan yargılanmak yerine çözüm arıyorum gerçekten korktum
Aslicamm Aryayyyyyyy ne gibi belirtileri var ? Ayrıca mercimek için çok çok erken ek gidaya ne zaman basladiniz bilmiyorum ama 8-9 aylıkken anca kurubaklagillere geçmek gerekir onda da gozlemleyerek
Oya34 Aryayyyyyyy bence götürün hastaneye evde durmayın telaşlandirmak istemiyorum ama nolur ne olmaz gidebiliyorsaniz gidin hemen
Aslicamm Aryayyyyyyy eğer uyku vakti gelmediği halde uykulu olduysa doktora gitmenizde fayda olabilir
anorganikanneeee Aryayyyyyyy mercimek zaten 6 aylık bebek için çok uygun değil, gaz yapar. Heleki pekmez dökmek😳 doktora gitmekte fayda var
ahkalbimm Aryayyyyyyy belki de gaz yaptığı için rahatsız oldu rahatlamıştır uyuyunca 😍 çok şükür sevindim yeni annelikte böyle acemilik oluyor kendinizi suçlamayın daha fazla araştırarak devam edin 😍
Aryayyyyyyy ahkalbimm evet annelik olunca bi öğrünce hemen dokundu mu diye telaş ben bu postu nasıl silebilirim bide öyle bi özelliği varmı uygulamanın bi türlü bulamadım