Elvan1703 6 ay 20 günlük oğlumun alt 2 diş aynı anda geliyor norml mi ikiside çıkmş elime geliyor dokunnca çok huzursuz uyumuyor ve sürekli kucakda rahatlatmak için neler yapabilirim tecrübeli anneler acill bi bakın…
arassmomss Elvan1703 Normal bizim de öyle çıktı birkaç güne rahatlar merak etmeyin ama sonra diğerleri geliyor bi kere başladı mı azar azar ara vererek başka dişler çıkıyor gerçi çok tatlı oluyorlar o ayrı 🥰 calpol verin huzursuzluğu alır
Nursena0606 Elvan1703 Evet normal. Bizim azı dişi 4 ü ardı ardına patlamıştı. Birde onu düşünün. Soğuk havuç verebilirsiniz. Dolapta suda bekletin ıslak ıslak emsin onu. Meyve fileleri var ona elma falan koyabilirsiniz. Soğuyacak kadar dolapta kalsın sonra verin. Ağız mendilini ıslatıp dolaba atın onunla kaşıyın diş etini. Siz elinizi temizleyip kaşıyın en iyi o geliyor sanırım. Tetagil diş granürü kullanabilirsiniz. 10 tane karanfili ezin üzerini geçecek kadar zeytinyağı sürün dolapta bekletin bir gece. Onu kullanabilirsiniz.
Gulbiye Elvan1703 normal cnm benim kızım üçer üçer cıkarıyor cok zor oluyor ama yapacak bişey yok diş jeli kullanıyorum ben birde geceleri ağrı kesici veriyorum diş cıkarırken
MillenialMom Elvan1703 5,5 aylık oğlumun da öyle, geçen haftalarda hafif huzursuzdu onun haricinde çok bi değişiklik olmadı, uykusu iştahı vs aynıydı şükür sıkıntı yaşamadık