Catlakbiranne Kanmayın canım anneler şunlara. Mağazada daha ucuza sattıkları şeyi sitesinde pahalıya satıp güya kodla aynı fiyata alıyorsunuz Gözlerimle gördüm
Canparem35 Catlakbiranne mağazada 600 liralık montu siteden 517 liraya aldim kodla ozellikle gidip denettim kizima internetten aldim size denk gelmis sanırım genelde kodla cok daha uygun oluyor gecen yine aldım biseyler güzel bir indirim yakalamistim pazardan bile o fiyatlara alamazdim
Minnossareannesi Catlakbiranne Ben çoğu zaman büyük alışveriş yapacağım zaman etiketleri çeker internetten alırım çok nadir denk geldim internette pahalı olduğuna lcw da pek olmuyor. Genelde kodla gerçekten daha uyguna geliyor
Catlakbiranne merkurkedisiii Evet inan gördüm tulum alacaktım oğluma ve gidip baktım mağazada 200 kusurdu neyse sonra alırım dedim üşendim gittim kodla alayım bari internet sitesinden dedim ve fiyatlara şok oldum Aynı tulum internette 270 kusurdu kod girince yine 200 e düştü yani dolandırıcılar
merkurkedisiii Catlakbiranne çok sağol canım bizde indirim yaptırdık zannediyoruz kandırılmışız bunca zaman
birprensannesi0208 Catlakbiranne okadarını inanın bilmiyorum ben isteyen olur diye paylaşayım dedim ama buna bir bakayım ben genelde mağazadan alıyorum o yüzden kuponlar işime yaramıyor
Bellabells Catlakbiranne dediğin doğru ama her ürün için geçerli değil.ben karşılaştırıp öyle alıyorum. Bazen mağazada sitesinden daha indirimli oluyor fiyatları. Bazen de fiyatlar aynı ama online da indirimli alıyorum.
Catlakbiranne merkurkedisiii Yok be bacım inan ağzım açık kaldı görünce. Bazılarında belki oluyordur ama yaptıkları dolandırıcılık yani tulumu daha fazla fiyata yükleyip kod kullandırmak yazıklar olsun dedim görünce
Catlakbiranne birprensannesi0208 Git bak canım bir gün mağazaya bir ürünün fiyatını aklında tut sonra sitesinden bak inan şok olacaksin ben şok olmuştum
birprensannesi0208 Catlakbiranne bi bakayım aslında ben hastane cıkışı alacakdım gecenlerde mağazadan almamışdım kuponla onu alayım dedim geri vazgeçdim ama aynı fiyat cıkdı acaba belli başlı ürünlerde mi öyle yapıyorlarki
Catlakbiranne birprensannesi0208 Bir miktardan sonra kod kullanılıyor Mesela 300 TL ye 70 TL indirim gibi Ama o 300 TL lik ürün mağazada aslında daha uygun