Azli Hanımlar merhabaa ben doğumdan 6ay sonra şubat ayının 13 ünde adet olmuştum ama bu mart ayında adet hala olmadım sebebi ne olabılır ilk zamanlar düzensız olma ıhtımalı varmı başına gelen
minikMarquez Azli aynı ben kara kara bekliyorum korunuyorum inşallah hasta olurum diye bekliyorum test yapmadım hala hiç vaktim yoktu
Selin1234 Azli benim başıma geldi ikin gi ay 15 gün sonra olmuştum daha sonra bir hafta en sonda 5 gün sonra olmuştum bende 6 aydır oluyorum kızım 13 aylık henüz düzene girmedi bir qy erken bir ay çok geç oluyorum
minikMarquez Azli tekrar yapın yerleşme olmamıştır bende yarın yapacağım inşallah hasta olurum biraz bebeğim büyüsün birde sezeryan olunca 2.5 yok beklemek gerekmiş
minikMarquez Balbebeginannesiiii 1 yıla kadar yolu vardı doktorum 1 yıl olmazsan gel dedi ilaç yazarım duruma bakarız demişti bir görünün isterseniz
Emine555 Azli canim bende 1 ay oldum 3 ay olmadım vs gibi düzensizlikler doğumdan itibaren 1 sene normal onu demek istiyorum 1 seneyi geçtiyse muayne olabilirsin ben de 4 ay olmadım 2 ay oldum gibi saçma bir düzen yasadim