Melekanne91 Beraninannesii postu gec gordum de bizdede makarna kofteli patates yemegi tursu ayran vardi.dedim evladim ben yedirince yemiyor aylar sonra blw yapsin verdm onune yemek mi onu yedi o mu yemegi belli degil.midesi harc her yerdeydi.kabus gibi ve bir kez daha dedim blw bak isine kardesim😄
Egenim Asilahmet göz kararı yapıyorum . Sıvıyağ ile bi az yemek kaşığı unu güzel kavurup kokusunu cıkarıtyırum. 1 yk tereyağ ekliyorum. Hemen üzerine yıkadıgım mercimekler bir de ortaboy patates . Suyunu ekliyorum süzme mercimek ne cıvık ne sulu homojen olcak ona göre piştikçede ekleyeebilirsin. Kullanıyırsan yarım tavuk bulyon . Baharat yok. Sadece tuz .
Arasinannesiyim Hayat6530 işte benim en sevdiğim menü 😅 ahh güzel evimm keşke evimde olsaydım yapsaydim 😶😢
en_sevdiklerim2 BuzluLatte teşekkür ederim bnde sogan biber ve domates soteledim makarnayı kattım üzerinede tonbalıgı
lilyamoms ferlazen ben genellıke çoğu yemeğimi kaynayıp fokurdamaya başladıktan sonra , kısık ateşte pişirmeye devam ederım. Daha lezzetli olur , ara ara tadım yaparım ona göre ılerlerım 😇