Eelifinannesi Bazı çocuklar sonradan açılır kelime depolar öyle konusur diyorlar doğru mu acaba çocuğu böyle olan var mı? 19 aylık kızım, her şeyi anlıyor yapıyor ama kelimeleri az gibi geliyor bana çok fazla ilgilenmeme rağmen. 10 15 kelimeyi geçemiyoruz🥺
-_-hUysUzvetatlikadin Eelifinannesi takipte kal ve desteklemeye çalış bence bende o aylarda endişelendim ama şuan baya düzeldi cümlelere geçti kelimeleridir ona söylerken hece gece yavaşça söyle yüz yüze bakın bizimki öyle olduğunda ağzıma bakıyordu benim ağız hareketimi taklit ediyordu ekrandan uzak tutmak ve kitap okumak etkili olabilir baktın bir kaç hafta daha böyle devam etti doktora götürürsün
Gnc25 Eelifinannesi benim oğlumunda emeklemesi yürümesi çok erken oldu ama konuşması çok geç oldu nisanda 3 yaşına girecek halandaha tam konuşamıyor akıcı değil konuşması kendince kelimeler üretiyor net değil kelimeleri cümleleri evete ebet der bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle
Dilruba_1 Ben de geç konuşmaya başlamışım anneme defalarca çocuğu doktora götür demişler hatta Sonradan bir konuştun susturamadık der hep
fatma_6141 Gnc25 peki tv vs izledimi benım kı 25 aylık 2 li cümlesi yok bide wc egitimini nasıl verdiniz konusmuyorkem
Gnc25 fatma_6141 yok açıyorum ama izlemiyor hiç oturmuyorki izlesin hep ayakta benim peşimde ordan oraya koşturuyor tuvalet eğitimi tam olarak olmadı daha yeni yeni çiş diyor tuvalete gitmek istiyor ama hep yaptıktan sonra söylemeye çalışıyor yani tam anlamıyla olamdı halendaha
fatma_6141 Gnc25 normal abımın ogludua 2.5 oda soylemıyor heo kacırıyor baslarda iyidiler şimdi boyle oldu