Gmzekk Oncelikle merhaba hanımlar. 23 günlük oğlum var yüzünde ve vucudunda etrafi kirmizi ucu beyaz ufak sivilceler cikmaya basladi 1 bucuk haftadir böyle doktora sordum sütünden yada sıcaktan olmuştur dedi etrafımdakilerde adetli birisi ziyarete gelmiş dediker 🤷♀️ Hergun sütüe yuzunu siliyorum fayda yok yasayan varmi ve ne yapti ?
cocomelon Gmzekk canım olur o bizdede vardı doktor mustelanın kremini verdi nemlendiricisini yada zeytinyağı sür bebek yağı değil dedi boynundan aşağı kadar
Zeynepkizilgul Bebeğinin sağlıklı vücuda var ondan öyle oluyor 40 çıktıktan sonra bitiyor merak etmeyin
Gmzekk mom0989 gazi var onceden sirtini sivazladigimda alttan cikariyordu ama smdi memede zorla gazini cikariyo ve memede inliye inleye yapiyo doktora gittigimde soylicem eskiden dart durt yapiyordu biranda cocukda cok sey degisti uykusu yuzu kakasi gazi
Ayseglx mom0989 benim bebeğim öyle 1 aylık oldu kakasını yaparken sesli özür dileyerek söylüyorum (fışkırtarak) yapıyor birde sulu normal mi ?
Saziye35 Bizim doğduğundan 2. Günü tüm vücut öyleydi doktorumuz toksin eritme dedi internetten de bakıp araştırabilirsiniz hiçbir şey sürmeyin kendiliğinden geçer dedi öyle de oldu . Bebek yağı da dahil buna. Geçmiş olsun
GmzSnn Gmzekk sütünden geçen hormonlardan yağlardan oluşur O benekler siwilce gibi olsalarda sakın sıkmayın iz kalır zamanla sönerler bi kaç ay bazen üç dört ay sürebiliyo,derisi yağlanmaya dünyaya uyum sağlayacak bir vucuda geçiş yapıyo çünki 😌
CerenLiya Gmzekk alerji olabilir yediklerin bebeğine dokunuyor olabilir. Süt ürünleri yumurta kuruyemiş vs genelde bunlar yapar
mom0989 Ayseglx canım normal değil gibi doktoruna sormalısın benim ki kakadan çıktı direk yani sulu sarı parçacıkları ve mukuslu bazen yeşil mukuslu ve sesliydi
Gamzeciks Gmzekk ya bu sütü yüze sürme muhabbeti nedir. Niye böyle bişey yapıyorsunuz? Kendi yüzüne sürer misin o sütü bebeğe sürüyorsunuz. Emzirdikten sonra ılık suyla ağzının kenarlarını temizle.
Snlevrn Gmzekk cnm günlük temizle ve nemlendir ama kakasina dikkat et mukuslu ve nokta seklinde kirmiziliklar gorursen sut alerjisi olabilir bebegin emziriken artip armadiginida takip et
Bisaniyebakarmisin Annesi bu normal :) annedeki hormonlar düzene girmiş değil , o yüzden. 3 dr a sordum ,normal geçer demişti. Geçti .