Mombiee Merhabalar, 14 aylık kizim. Sinirlendiginde yere egilip kafasini vuruyor aniden. Sizler de yasiyor musunuz? Ne yapiyorsunuz o an? Paikolojik anlamda bi isaret midir, sık mı rastlaniyor acaba..
atlasinannesi2 Mombiee ahhh sadece sinirlendiğinde değil her an yapıyor. Artık tepki vermiyorum çünkü gülsende kızsanda daha çok yapıyor. İlgilenmiyorum kafasını vurunca zamanla geçer diye umut ediyorum
sarmaliklahana Mombiee kızım kendine bir ara tokat atıyordu ki evde öyle bişey görmesi imkansız. Yapma annecim cici yap acır ne kadar güzelsin niye vuruyorsun kendine diye diye sakinleştiriyordum sarılıp sacını okşuyordum yanagınıza okşuyordum kucagımda. Şimdi bıraktı cok şükür
ikizerkekannesi Mombiee zamanla geçiyor o aylarda hep oluyor ilk zamanlar tepki veriyordum daha çok yapmaya başlamıştı çokk zor ama tepkisiz kalın siz tepki vermedikçe bırakıcak
Blueandpurple72 Yaşıyoruz 18aylık önce yapma etme vs dedim baktım olmuyor görmezden geliyorum sonra gelip öptürüyor yapma canın acıdı gördün mü diyorum azaldı muhtemelen böyle böyle geçecek canım
Mombiee Tepki vermek istemiyorum ama canini acitiyor resmen bile bile.. alni kizariyor. Kendi haline birakamiyorum o halde 😔