Kızlar selam
2 ay önce doğum yaptım. Gebelikte mustelanın yağını ve kremini 2. Aydan itibaren aksatmadan hergün düzenli olarak kullandım. Son bir haftaya kadar 1 tane bile çatlağım olmadan geldim. O kadar mutluydum ki ilk gebeliğimdi çatlamadan bugünlere geldim diye öyle seviniyordum ki… erkek bebeğe hamileydim karnım aşırı sivriydi son zamanlarda daha da sivrildi inanılmaz bir şekilde ve oğlum hep solumdaydı. Ben doğum yaptım eve bir geldim kendimi aynada bir gördüm amannnnnn Allahım kızlar ben bir çatlamışım akıllara zarar. Sağımda da var ama solum artık böyle göbek deliğimin hizasını falan geçmiş aklınız almaz. Benim anlamadığım karnım şişken çatlaktım da ben mi görmedim şişlik gidince belirginleşti yoksa karnım inerken mi çatladım. Kafam çok karışık bu yaz bikini de yok ve hatta belki bundan sonraki yazlar bir daha hiç bikini yok :( ne yapmalıyım çözümü olan var mı kökten çözüm mümkün değil ama en azından o bariz kkırmızı rengi azaltacak bi yöntem var mı akıl rica ediyorum sizden. Anladım ki öyle kremler kullanmak yağlar sürmek çözüm falan değilmiş arkadaş çatır çatır çatladım yaaaa deliricem