siriuss_ 2cocuk_1anne_ bunlar jel öneriliyor aslında. Yanlış bilmiyorsam. Bir de k otrini. İkisini birden kullandım ben. Bitti ya bitiyor relaks
siriuss_ 2cocuk_1anne_ bu yaratık hamam böceği familyasından mı? Araştır bi. Ona şırıngalı eczanede satılan ilaçlar var birebir. Maxforce bana çok önerilmişti jel olarak. Aldım ama kullanmadan böcek bitti. Ben eczaneden almıştım şırıngalı jel. Yem sanıyorlar. K otrini diye bir sıvı ilaç var o da bütün haşerelere birebir. Karınca örümcek aklına ne gelirse. Bunu kullandım memnun kaldım bundan. YouTube da bu tarz böceklerden kurtulma yöntemi var miden kaldırırsa bak ☺️bakmıştım ben
2cocuk_1anne_ Uffsananebeslk Ayy ben böyle olmak istemiyom yaa Çok korkarım her yerim kaşınıyor ya üstüme gelirse ya çocuklara gelirse Kızım 3 yaşına girecek bilir onun böcek olduğunu ve oda çok korkar Oğlum 5 ay olacak sürünme zamanı geldi Gece gündüz hiç görmüyorum dün ilaçların tüm evi Yarın bir hafta olacak hiç görmedik Görmedikçe acaba gittiler mi acaba gümüş böceği değil mi diye düşünüyorum İnternete resmine baktım ama benziyor du heralde
Mminigimm Bizde de hamam böceği var evi ilaçlattık apartman ilaçlandı inşallah bitmiştir 🥹 yine ilaçlatcaz 20 gün sonra dediler. Banyoda ve tuvalette gördüm hep inşallah diğer odalarda yoktur 🥹 dedim ki bidaha çıkarsa evi onlara teslim edip taşınırım 🥹
2cocuk_1anne_ siriuss_ dediğiniz ilaca bakıp alıcam her ihtimale karşı Videolara bakmasına bakarım ama sorna saatlerce huylanırım her yerim kaşınır İnşallah biter bu pis şeyler herkesin evinde
siriuss_ 2cocuk_1anne_ inşallah canım biraz kaşın dur boş ver. Böcek olan kısımlara bakma adam nasıl bitirmiş onu izle. Ben gerçekten öyle yaptım. Benim herif inanmadı buz dolabının motoruna bulaşık makinesinin motoruna yuva yaptığını 😂bir gördü şok. Bitti şükür ya. Kafayı yiyordum inanki. İçer bir giriyordum mutfağa geliyordum tezgahın üstü bindir ayak 😂post açtım burda yardım ettiler sağ olsunlar
2cocuk_1anne_ siriuss_ işin garibi de ben hiç görmüyorum Buzdolabı mı çekip baksam mı şimdi 😂 Benim eşim de bir sakin bir sakin nasıl umrumda değil çabalayan araştıran benim Mesela şimdi buzdolabının çektim ya eğer orda varsa makşnaya mı çekeyim hepsini yoksa aldığım ilaç var onu mu sıkıyim Çamaşır ve bırlaşık Makina sının arkası kapalı oraya nasıl bakarız ki
siriuss_ 2cocuk_1anne_ asla makine ile çekme orda ürüyorlar 😂güçlü oralarda olmuyor. Bence sizde yok ya sen stres yapıyorsun 😂
2cocuk_1anne_ Uffsananebeslk yani mutfak tezgahı felan Ama orada hiç görmüyorum değişik valla inşallah ki gümüş değildir gerçi başka bir böcek olsa da aynı İnşallah mucize bir şekilde gitmişlerdir evden
sirineyavrusu 2cocuk_1anne_ canım seni korkutmak istemem ama eski evimde vardı banyoda olurdu ilk baş gündüz görmedm gece cıkardı hep karanlıkta sonraları odalarda görmeye başladm iyice sinirlerm bozupmaya başlamıştı yuva yaptımı cogalıyorlarmış sen ilaçlat evi iyice bence sonra taşndm ben ordan nefretlik bişey ya
2cocuk_1anne_ sirineyavrusu evet iğrenç bir şey Bir tane etkili olan ilaç aldım dün ilaçladım tüm evi Gündğz hiç görmüyoruz geceleri dolaşıyorum evi ılık yakıyorum bazen telefon feneriyle ama hiç yok bir tane bile yarın 1 hafta olacak hiç görmedik
biryavuzkusu 2cocuk_1anne_ en iyisi ilaçlatmak kesin çözüm bende ilk taşındığımda vardı evde. Örümcek ve gümüş böceği görüyordum sürekli özellikle banyo etrafında. İlaçlattık 4 yıl oldu hiç görmedim daha
2cocuk_1anne_ biryavuzkusu evet bende ilaçlatıcam bir daha göreyim eşime dedim ya taşınırız yada ben doğru memlekete kaçarım dedim 😂
barbarosunannesi 2cocuk_1anne_ gümüş böcekleri nemli ortamlarda oluyorlar ozellikle banyodan çıkıyorlar havalandırmadan falan .hakiki lavanta yağı kullanali görmedim evde bir senedir kokusunu sevmezlermis .
barbarosunannesi 2cocuk_1anne_ temizlik suyunun içine dört beş damla atabilirsiniz Allah’a emanet olun 🌹