2cocuk_1anne_ Kızlar 2 haftaya yakın oldu ilk evde göreli tami gümüş böceği olduğunu bilmiyor dum sonra eşimle birlikte gördük ben bundan 3 kere felan öldürdüm dedi burda okumuştum aklıma gümüş böceği geldi internetten baktım hemen Salı akşamı her yerim kaşındı çok huylandım araştırdım hep burda eski açılan postalar da biri ilaö önermiş trendyoldan yorumlara baktım hepsi güöül böceği için almış ve etkili olmuş onu hemen sipariş verdim daha gelmedi Çarşamba günü tüm evi dip köşe temizledim bir tane bile görmedim Gece olur dediler saatlerce ılık yanmayan odaya girip ışığı yaktım yine hiç yok Gündüz çıkmazlar mı bu lar Her gece baktım bir kere telefonun fenerini yakıp girdin odaya yine yok ondan sonra daha görmedim sizce tek tük gelmiş olabilir mi yoksa bir tane varsa devamı da var mıdır 5 kere görüp öldürdük
Sibtug 2cocuk_1anne_ valla ben 4 yıldır mücadele ediyorum onlarla çok çabuk ürüyorlar malesef evim eski bir ev ve bitiremiyorum bir türlü bebeğim var evi de ilaçlayamıyorum gurbetteyim evi kapatıp bi yere de gidemem 🤷♀️ temiz sevmez nemli yer sever dediler her yolu denedm ama yok yani bazen mutfakta da oluyor döküp temziliyorum her yeri bikaç zaman olmuyor çare bulursanız bana da yazın lütfen🤦♀️
Manila 2cocuk_1anne_ 1 tane varsa onlarcası vardır demek. Benim de başımın belası en son mecbur her yeri ilaçlattık hala çıkıyo ölüleri. Apartmanda herkes ilaçlatmadan kurtulmak imkansız
mhdmraa 2cocuk_1anne_ ben banyoda görüyorum daha cok lavabonun uzerinde oluyor lavabo icinden geldigini dusunuyorum
Selin1234 2cocuk_1anne_ şırınga şeklinde ilaçlar var onu nokta olarak koyuyorsunuz gelip yiyorlar ve bir birlerini yiyip kurutuyorlat
2cocuk_1anne_ Sibtug canım daha hiç görmedim gözüm hep yer) erde umarım mucize olur da daha çıkmaz Çok huyluyum böyle böyle artarsa yaşayamam ben bu evde dedim eşime 6 7 ay oldu taşınalım 2 hafta olacak çıkmaya başlıyalı inşallah daha çıkmaz Trendyoldan aldığım ilacı atayım sana bak istersen İnsana zarar verir mi Eğer evde olsa gündüz muhakkak görür müyüm
beratcan3446 Sibtug ilaçlama şirketi çagırın 300 500 gider ama geldiklerine degiyo bizim hayınvalidenin evinde hamam böceği vardı. kafayı yiyordum ger gittiğimde eşimle şirket çagırdık belirli yerlere ilaç koydular görülmeyen yerlere dolap üstü fırın arkadı koltok altı vs vs ama bidaha görmedim6
Sibtug 2cocuk_1anne_ yok zarasızmış ben de başta çok korkmuştum ama komşularım burası eski senelerdir bi geliyolar bi gidiyolar demişlerdi ne aldınız bakayım bende
2cocuk_1anne_ Sibtug https://ty.gl/h36e8gnoty Bunun yorumlarına bak bir sürü kişi denemiş ölü gümüş böceklerinin buluyorum felan demişler Gündüzleri çıkar mı canım eğer ki evde varsa görür müyüm kesin Gece gündüz hiç yoklar Umarım sizin evdede biterlen hemen
2cocuk_1anne_ Sibtug Ayy böyle olmaktan korkuyorum yaa Gece de kalkıp bakıyorum ama hiç göremedim Üstümüze gelir mi düşünüyom 2 tane çocuğum var Bunları yazarken bile huylanıyor her tarafım sanki vucudymda geziyor Sen evinde gündüz görüyor musun peki
Hzldrgn Benim oturduğum evde vardı gece çıkıyorlardı kızlar bunlar bir seferde o kadar çok doğururlarmış ki bi anda bitti sanıyorsunuz onlar kuluçka döneminde oluyormuş birde yandakinde apartmanınızda varsa heryeri dolaşırlarmış ben birkere ilaç attım tek sefer 30 tane öldü belki hemen profesyonel ilaçlama firmasını aradım ilaçladılar ve bütün apartman yaptırdı birdaha çıkmadı apartmanın dışında bile gezerken görmüşlüğüm var dışardan herhangi bir yerden gelebilirmiş
2cocuk_1anne_ Hzldrgn Ayy üf yaa napıcam ben peki bir tane ilaç aldım inşallah işe yarar Apartman bahçenin içinde İlerimizde bir apartman var diğer tarafta müstakil bir ev Eşime dedim bunlar çok çok öımarsben yaşayamam bu evde diye 2 gecedir bir anda odaya girip bakıyorum hiç yok telefon fenerini yakıp baktım odanın ışığını açmadan yine yok salı gününden beri hiiç görmedin
Melez4453 Hzldrgn kesin kesin dışardan geliyor Her gece bi tane görüyorum bu ara Acaba bu ara çoğalma dönemi falan mı Evi de varya her gün dip köşe yaparım ben
Hzldrgn 2cocuk_1anne_ ya hiç hatırlamıyorum ismini eşim almıştı bir yerden sonra ilaçlatınca zaten bitti yoksa bizim attığımız ilaçla malesef bitmedi sonra zaten mutfağı değiştirdi ev sahibimiz sagolsun evin her köşesi apartmadakilerde dahil ilaçlandı bir daha çıkmadı
2cocuk_1anne_ Manila ya of ya napıcam ben Peki 2 hafta olacak sadece 5 tane gördük bu neden peki Gece gündüz bir tan bile görmedik salı akşamından beri Olsa çıkmaz mı Bir tane ilaç aldım eğer yeni geldiler se hemen biter diye kargo daha elime ulaşmadı da Huylanıyor um kaşınıyorum gözüm hep yerde Kızım büyük 3 yaşına girecek oğlum 4 ay 19 günlük hep yerde yakında sürünür o zaman napıcam Gündüz görüyor musunuz yada gece karanlık odanın kapısını açınca çıkıyor mu hemen karşınıza İnsana zararı yokmuş heralde üstümüze çıkarsa felan diye
Manila 2cocuk_1anne_ daha önceki evimde apartmanda herkes ilaçlatmıştı öyle bitti, fakat bu evimde tek ben ilaçlattım o yzden 2 3 ay sonra geri gelirler diyorlar
2cocuk_1anne_ mhdmraa bunların sonu gelmez diyorlar nasıl bitecek bunlar günlerdir kaşınıyor her tarafım yaa
2cocuk_1anne_ Selin1234 onu da dördüm ama başka bir ilaç sipariş verdim yarın elimde olur inşallah Yorumlarında gümüş böceği için alıp faydasını görenler var inşallah işe yarar yoksa sıkıntı bana
2cocuk_1anne_ Manila ne berbat bir şey miş bu yaa Nefrett ettim huylanıyor her yerim Salı gününden beri gece gündüz hiç görmedim Gece de kalkıkta bakıyorum odalara ama yok Acaba gümüş böceği değil de başka bir şey miydi diye düşünüyorum Ama aynı böceği 5 kere görmek te yine iyi değil