Prenses_annesi04 Dedimolabilir benm için ne kadar ilaç kulandiysam bir süre kesiyor ondan sonra tekrar devam ediyor ağrım tahlilerde temiz ama vajinal enfeksiyonu. Var idrar yolunda ağrıya enden oluyo
Dedimolabilir Prenses_annesi04 gecmis olsun kuru dut kesiyor bende cok oluyorum cunku. Aksamdan kaynatip gun boyu icin geçene kadar.
Prenses_annesi04 Dedimolabilir ölçüsü ne kadar olsun ve nasıl geçtiğini anliycak garilsr kesildikten sonramı
Dedimolabilir Prenses_annesi04 yani ne kadar kaynatirsan ama dutlarin sismesi lazim aksamdan kaynatiyorum ben . Idrar yaparken yanma batma acima olmuyorsa rahatsan gecmis oluyor zaten bir hafta dene denedikten sonra tahlil verebilirsin yakinsa saglik ocagi
Prenses_annesi04 Dedimolabilir tamam denicem inşllah bend ebatma yanma olmuyor sadece sabah uykudayken ağrım oluyor ve sık idrara çıkma kendimden emin olmasam hamileyim dicem
Dedimolabilir Prenses_annesi04 sistit mi oldun acaha ayaklarini sicak tutmaya calis her gece su torbasi koy belki oda fayda gösterir.