Kevserrrrrrrrrr Kızlar bebeğim 7,5 aylık tek giydirsem üşüyor çift giydiriyorum üşüyor patik durdurmuyor altı deri kalın çorap giydiriyorum terliyor saha çok üşüyor ayakkabı çıkartıyor ben bu çocuğa ne giydireceğim ayağı üşüdüğü için gazı oluyor sürekli bu ara.Bildiğiniz pamuklu sıcak tutan bir çorap yada her hangi bir ürün var mı ?
BerilinAnnesi61 Kevserrrrrrrrrr havlu çorap kullaniyorum ben tavsiye ederim şuana kadar sorun yasamadm
Mom107 Kevserrrrrrrrrr Bebekler için ev botları var ev için çok uygun daha yürümüyor nasılsa sıcak ta tutuyor e bebekte epey çeşit vardı en son
Kevserrrrrrrrrr Deletedmom0102 O şekilde de terleyip yine üşüyor. Zaten ayakkabı durdurmuyor ayağında
MinikMucizeemm Aynı durumdayız. Ayakkabı durdurmamaları en büyük sıkımtı. Ayakkabı dursa harika olacak. Ev botu tarzı bişey mi alsam diye düşünüyorum bende acaba o durur mu 🙄
Deletedmom221 Bende ne giydirirsem ayağından çıkarıyo eliyle tutup çekiyo yada ağzıyla çekiyo yada ayaklarını birbirine sürterek yerlere vurarak çıkarıyo çıkartamıycağı bişey yok😂
41hamile İnstagramda koko patik var harika hem ev ayakkabısı gibi hem dısar aldım ben 3 aylık oğlum ama cok memnun kaldım
GmzSnn Ayakların soğuk olması her zaman üşüdüğü anlamına gelmez normal kışlık çorap giydirmenizi tawsiye ederim ziira öyle sıcağa alıştırırsanız birazcık soğuk aldığında Hastalanıp yatak döşek moduna geçecektir Bünyeleri çok güçlü bebeklerin ısrarla kat kat giydirmeyin çok zararlı
[silindi] Kevserrrrrrrrrr coraplı pijama lar var ben onda giydirıyorym ustune havlu corap ustune baglamalı patik cok sıcak tutuyor. Coraplı pıjamlar cok guzwl cok kullanıslı
Kevserrrrrrrrrr [silindi] bende ondan giydirip üzerine de bir kat daha giydiriyorum bu seferde terliyor