Biirbebekbirannee Kızlar selam. Bebeğim 22 aylık ve mamayı kestim geceleri çok sık uyanıyordu çünkü. Ara sıra acıkıp uyanırsa paket sütü suyla seyreltip vermeyi düşünüyorum. Yani günlük 1 fincan kadar süt tüketiminin zararı olur mu acaba
PatronBebek Biirbebekbirannee tabi o kadar vermenin zararı olacağını sanmıyorum ama çocuklarda alışkanlık yapıp daha fazlasını isteyebiliyorlar
Irmakmelegim Biirbebekbirannee alışkanlık tan kalkiyordur aslında açlıktan deil bide süt akşam rahatsız eder hazimi zor bence hiç vermeyin uyumadan 30 dk önce meyve muhallebi yapın yedirin belki daha raht uyur
Biirbebekbirannee PatronBebek daha fazlasını vermem ben ama aslında tamamen gece beslenmesini kesmesini istiyorum
Biirbebekbirannee Irmakmelegim ya evet dün meyveli muhallebi yaptım gece 2 defa kalktı yine ortalığı yıkıyor mama içmeyince
Irmakmelegim Biirbebekbirannee çok nrml alışkanlık ama süt vermeniz daha tehlikeli olablir hazımsız kabizlik mide sorunu yaşayabilir benim kziimda 19 Ay 11 gunluk hala geçe uyanıyor oda mama istiyor vermeden uyumuyor geri bazn hco istemiyor degisyor alışkanlık tan kurtulmak biraz sabır ve zaman gerekli