Benguu_72 Bebeğim 6 ay 17 günlük şuana kadar çoğu sebzeleri tattı sadece sebze veriyorum içine farklı ürünler koyabilir mıyım sabata yumurta sarısı ve lor peyniri veriyorum yumurtayıda yemek istemıyor kusuyor hep ne yapmam lazım
Asyaveannesi04 Benguu_72 her gün yumurta vermeyin zaten beyazını koymayacak şekilde tarhanalı yumurta yapın, lor peynirli yumurta yapın, az mücver yapın, pankek yapın
Mustafam-elifim Benguu_72 benim kızımda öyle ben yoğurtla karıştırıyorum valla kuzum salatalık da aynı şekilde yoğurdu çok seviyor sevmediği ürünleri yoğurtla veriyorum şuan yumurta sarısı özellikle içine az pekmez beyaz beynir falanda atıyorum öyle yiyor 6 ay 19 gunluguz bizde dün trendyoldan irmik yulaf unu tarhana ve keçi boynuzu unu aldım organik onlarla pankek mücver çorba yapacam yumurtayı içlerine karaçam napalim bı şekilde yemesi lazım alisirlar ins
aylinpala Benguu_72 bugün pankek denedik ilk kez oğlum çok sevdi bi de sarısını tereyağında pişirdiğim zaman seviyor
aylinpala Benguu_72 1 yumurta sarısı Yarım muz 2 tatlı kaşığı yulaf unu 1 tatlı kaşığı bebek loru veya labne 3 tatlı kaşığı su Hepsini karıştırıp zeytinyağında pişirin😇