Edebiyattt İyi günler hanımlar, bebeğim 10 aylık sünnet yaptıralı yarın 1 hafta olacak. Klipsli sünnet yaptırdık bardak koyuyorum korusun diye. Sizler bardağı kaç gün kullandınız acaba.
Yasemin-kckdgn Edebiyattt 4 aylık oğlum var klipsli sünnet ne acaba cahil olan ben biraz oyalanıyım burda bakalım kimler kaç aylık yada kaç yaşında sünnet ettirmiş bebişlerini🤗
ahlas26 Edebiyattt valla ben şişliği felan inene içim rahat edene kadar kullandım 4 aylıkken yaptırdım 😂
Beyzarel1 Edebiyattt bizde 1 aylığız salı günü olcağız korkuyorum açıkcası çok ağlarsa huzursuz olursa nasıl iyileşecek diye:(
Edebiyattt Yasemin-kckdgn dikiş atmıyorlarlar klips takıp kesiyor. Niyetiniz varsa hiç geç kalmayın ne kadar küçük o kadar iyi ben çok pişmanım keşke hareketlenmeden yaptırsaydım
Edebiyattt Beyzarel1 hiç korkmayın iyi hiçbir şey anlamaz küçük benim 10 aylık büyük olduğu için zorlandım ilk gün ağrısı oldu kucaktan inmedi sonra iyi oldu şükür
Stn-35 Bizim 3 gün durdu 3 gün sonunda doktorumuz çıkarabilirsiniz boş bol kremini sürün demişti ( 2 ay oldu sünnet olalı )