ayseasel1 Günaydın, soru basit arkadaşlar bebeğim yaza nasip olursa 2 yaşında olacak, hangisi daha kullanışlı olur deneyim ve tecrübelerini paylaşabilirseniz yardımcı olursunuz,
Asyaveannesi04 ayseasel1 14 aylık kızım globber aldık bayıldı sürekli gösteriyor bindirin diye 😅 havalar biraz ısınsın hemen dışarı çıkaracağım
Minel-inannesi ayseasel1 2yas yurume ozgurluk zamanlari scoter kullanabilir hem glober scoterlarda koltuk aparatida var. 4in1 sizin en fazla 1sene kullanabilceginiz bisi. Benim kizim 5bucuk aylik yaz zamani kullaniriz diye hepsi burada indiriminden 4in1aldik. Yas daha ufakken 4in1ler daha kullanisli oluyo
motherwithdaughter globber 4in1 aldık gercekten sürüşü inanılmaz rahat ve uzun yıllar kullanabılırım dıye terch ettım indiriminde son zamanları yaza yakın fıyatı cok artar bence scooterı hıc dusunmedım cunku onu daha uygun fıyatlı bısey alabılırım suan 16 aylık scooterı kullanabılecegını sanmıyorum kızımda bende rahat ediyoruz tavsiye ederim
motherwithdaughter ayseasel1 yani ileridede bisiklet almak gerekecek o acıdan dusunerek aldım ben hayırlı olsun 🥰
Minel-inannesi ayseasel1 hani illa globber olsun isterseniz 3in1 alin ama daha uygun kullanimlisi isimi gorur derseniz scoot and ride icin baya guzel yorumlar var, bide xiaomi icin guzel olduklarini duydum
ayseasel1 Minel-inannesi maddi açıdan şu an ikiside zorlar ama yurt dışında kuzenim var ve hediye olarak alacağı için seçim yapma şansım var 🥲 bilgilendirme için teşekkürler 🌸