yabancibiri Kızlar 9,5 Aylık kızım burnu tıkandı bugün atei öksürük vesaire yok. Boyun bölgesine ve ayaklarının altına bebek viksi sürdüm ama faydası olmadı bu saat oldu yine ayağıma aldım uyuyamıyor resmen. Ne iyi gelir ne yapmam lazım
Momdyg yabancibiri serum fizyolojik sıkın her iki deliğe de sonra burun aspiratörü ile minik minik çekin. Tıkıla burunla uyuyamaz çok geçmiş olsun Allahım tüm bebişlerimize şifa versin💚
Gny18 yabancibiri ayaklarının altına limon sür çorap giydir öyle yatsın. Ve en az 2 saatde bir nazal yıkama öneriyorum. İçme suyu şırınga varsa kesinlikle yap. Geniz eti akıntısı olursa öksürük başlar. Çok geçmiş olsun.
Olurolur yabancibiri Duş biraz ılıklık derecesi artmış sekilde.Kesinlikle nebilazötör alın çocuklu her evde olmalı alırsanız 2.5 ml serum fizyolojik burna tutun çeksin.Akşama cold mix alın yatak başına her iki tarafa damlatın cilde değmesin biraz kafa yüksek kalsın reflü yatağı gibi. Nebilazötör yoksa eğer buz kalıpları alın beslerken mutlaka burun yakınına tutun yatarken bir soğanı kesip yarısına karanfil damlatıp kafa kısmına yakın bir yere koyun birde petek varsa ıslak havlu ama büyük ıslak havlu varsa oda nemlendirici daha etkili hatta okaliptüs yagi6 ok iyi gelir damlata bilirsiniz.3gune duzeliyorlar böyle geriliyor 🙏🏻 Geçmiş olsun