Ebrulavinya Kullanlar anneler memnunuz kaç yaşa kadar kullanımı uygun acaba 10 aylık bebeğim var artık mecbur kaldım böyle birşeye ama ise yarıyor mu
sedaozdemir Ebrulavinya benim oğlum 8 aylık anne yanı beşikte artık yatıramıyorum ayağa kalkıyor bu yüzden park yatak aldım. Anne yanı beşikler genelde 6 aya kadar olur
kelebek_17 Ebrulavinya Kraft ın kini 7 ay kullandım normalde 5 ay yazıyordu, çok memnundum, chicco nun bir modeli vardı çok derindi 4 yaşa kadar kullanılıyordu onu çok düşünmüştüm.
Ebrulavinya sedaozdemir çok teşekkür ederim bilgi için internette 2 yaşa kadar yazıyor ama görüntü öyle değil gibi geldi ondan sordum. Evim çok küçük park beşik yerim yok ne yazık ki bebek de yatakta bizimle yatıyor ama çok zor oluyor çözüm bulmaya çalışıyorum
Ecemilay sedaozdemir ben anne yanı park beşik kullanıyorum önümüzdeki ay üstteki salıncağı çıkarıp direkt alt kademeye geçiricem
sedaozdemir Ebrulavinya sizinle yatması alışkanlığa sebep olur. Bir de bebekler için pek güvenli değil Ne olur ne olmaz. Park yatağı yatak odanızda bir yer varsa oraya da koyabilirsiniz. En az 3 yaşa kadar yatar gibi.