Gokce-22 Bebeklerinize Demir damlası olarak ne kullanıyorsunuz? Bize sağlık ocağından verdiler onu kullanmalı mıyım yoksa başka bir ürün mü almalıyım?
Demoo Gokce-22 saglik ocagindan verdiler ilk kullanımda oglumda kakasinda kan yaptı dr götürdüm kestim hemen ilacı . Icinde paraben var allah bildiği gibi yapsın onları.
AtlasMomm Gokce-22 ocean microfer kullanıyoruz çok memnunuz fiyatı biraz artmış 165 tl ye aldım geçen gün
Ggulmez Şurada bekleyeyim, ben de tavsiyelere bakayım, sağlık ocağının verdiğini kullanmaj istemiyorum.
Mom_dery Sağlık ocağından verilen damlada paraben var diye ben hiç almadım bile. Eczaneden sidefer aldım bitkisel içerikli doktorumuz da iyidir dedi. Ocean kullanan da çok. Şimdi sidefer bitmek üzere bir sonrakini ocean alacağım
E-urey Mom_dery benim kuzenim çocuk doktoru ocean almıştım bende ama içeriğini attım kuzenime içindeki Demir oranı çok az dedi o yüzden kullanmadım sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum şimdilik
Cahitarasss O benim oğlum ve kızımda kusma yaptı ben de oceon kullandık ikisinde de çok memnun kaldım
Denizpoyrazz Gokce-22 sağlık ocağının verdiği damlada paraben var. Ben oğlumda 1.2 gün kullandım mahvoldu cocuk kabızlık ve huysuzluk yaptı sidefer aldım hemen. Şimdide kızım 4 aylık oldu bugün sağlık ocağından yine verdiler o damlayı ama ben yine sidefer alacağım.
Elmsnghn Gokce-22 bizim doktorumuz 6. Aydan evvel kan tahlili yapılmadan ben kan baslamiyorum dedi. Bence mantıklı geldi kan değerini bilmeden neye göre verilir ki bı ilaç.
Dilaraaa2131 Bende ocean kullanıyorum memnunum ama mamaya katıp veriyorum bu şekilde verilir mi kızlar ?
NNihall Gokce-22 bizde sağlık ocağınim verdiği oğlumda aşırı kusma yaptı acta versem kustu tokta versem kustu hiç sevmedi tadını da ocean microfer aldık şuan gayet memnunuz
KKMKYK NNihall malesef bizdede öyle başka bir marka aldık ama oda kusturuyor üstelik sınırlı huysuz yani damla onu da yapar mı bilmiyorum
Emmosch Ocean kullanıyorum ben temiz içerikli diye doktorum onu yazdı,sağlık ocağınınkinş kullanmıyorum