Halnaz Krem ve fitil kullanmaya başladım ama bu kaşıntı beni mahvetti hafifletmek için bildiğiniz bi yöntem varmı 😩
Mufettis_Gadget Halnaz nioli yağı kullandım yıllardır gitmeyen kaşıntım gitti iç çamaşarınıza 1 damla damlatıyorsunuz 15 gün boyunca sonra da 15 günde 1 damlatıyorsunuz
Sedakbyk Halnaz benımde sık sık oluyor kasımaktan kanatıyorum artık,ben buz kalıbı koyuyorum kasıntı hemen kesılıyor. Onun dısında bol bol su ıcıyorum ıc camasırını sık sık degıstırıyorum
Ayseguull Melike353 market sirkeleri yakıyor. Ev yapımı doğal sirke alırsanız onlar kesinlikle yakmıyor bilginiz olsun ☺️
Melike353 Ayseguull yakiyo ama kesiyo işte mükemmel sonuç 1 sene önce olmuştum şuan yok şükür evdede yapıp bulundurmak lazm teşekkürler❣️
Ysmnnnn4689 Halnaz ben geçen hafta hastaneye gittim krem 3 tane hap bir tanede yıka.a jeli verdi şuan iyiyim
Halnaz Ysmnnnn4689 kaç günde geçti benim kaşıntı dün başlamıştı bugün ilaç yazdırdım kullanmaya başladım Gyno lomeksin krem günde 3 kere 3 güne 1 fitili bide haftada bir candimax kapsul
Balkizimmmmm Halnaz ah ah bu kaşıntı benide mahvrtti şu an bile öyleyim beş aylık hamileyim çok kötü bı şey donaxlt diye fitil kullanıyorum ama hiç fayda etmedi travozol fayda ediyo biraz
Deletedmom_75 Halnaz Bence doktor harici böyle sağlık konularinda kimseden tavsiye istemeyin ben fitili kullaninca geçmişti sizin geçmedimi berabt bisey o kaşıntı