Gkce09 Bebeğim 1 yaşında gece altını değiştirmiyordum az önce bir yazı okudum sürekli uyanan bebek bezinden rahatsız oluyordur gibisinden siz geceleri bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz?
Lylasl Gkce09 uyutmadan değiştiriyorum o kadar sabah uyanında tekrar ama gece çok uyanınca kontrol ediyorum acaba kaka mı yapmış diye yapmışsa değişirim ama sadece çiş varsa değiştirmem
Mircet Gkce09 uyumadan önce değiştirdiğim için değiştirmiyordum ama ekstradan çok su içmişse duruma göre bakıp bezi doluysa değiştiriyordum
Hhgg Gkce09 gece altı değiştirildiğinde uykusu açılır ve tekrar uyutmak daha zor olur bence bebeğim 13 aylık olcak haftaya. Sık uyanmasının başka nedenleri vardır
Mufettis_Gadget Gkce09 2 aylık oldugundan beri kaka yapmazsa değiştirmiyorum 6 aydan beri de kaka yapmıyor zaten 10 saat kalıyor bezi, 3 yaşına yakın
Gkce09 Hhgg Mircet Lylasl ben de öyle yapıyorum kızlar yatmadan hemen önce değiştiriyorum kaka yapmadığı sürece dokunmuyorum uykusu açılır diye yazıyı görünce merak ettim hata mı yapıyorum acaba diye
Sumeyyebaglan Gece alt değiştirmenin çocuğun uykusu açısından olumlu olmadığını okumuştum ki yapmadımda zaten. Başka bi sebebi olabilir belki sık uyanmasının
Gkce09 Mufettis_Gadget maşallah Allah bağışlasın ben de Bayadır geceleri dokunmuyorum kaka yapmıyor zaten
Zeynephatice Gkce09 benimkide 1 yaşında uzun zamandır gece alt değiştirmiyorum uyumadan önce değişiyor sonra sabah uyandığında ilk işimiz o oluyor.tabi kaka yapmış olursa o ayrı
Gkce09 Zeynephatice zaten ilk zamanlar kaka yapıyorlar sanırım kaka yapmayı kesince ben de değiştirmedim uykusu açılınca sıkıntı oluyor 😐
Sumeyyebaglan Gkce09 bir yaşından sonra bebekler açlıktan ziyade alışkanlıktan uyanır ki zaten meme bağımlısı demişsiniz😅benim oğlumda malesef böyleydi şuan 27 aylık yeni yeni bitti her şey🤦🏻♀️
CizerBirAnne Benim kızım da 1 yaşında, ben uzun zamandır gece değiştirmiyorum. Gece kaka da yapmıyor zaten. Eğer diş döneminde değilse öyle çok sık da uyanmıyor şükür. O yüzden bezle alakalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü uyandığında emmek için uyanıyor.
Gkce09 CizerBirAnne sanırım bizim sorunda bu emmek için uyanıyor ek gıda asla yemiyor aç kalıyor saat başı kalkıyor
Dlk55blt-rdvn CizerBirAnne bizimki 5 aylık çok sık uyanıyor ve uyumuyor zamanla düzeliyor mu ki bu durum
2811uraz Gkce09 yatmadan önce değişirim gece genelde kaka yapmaz çişi çıkarsa Ancwk o zaman değişirim
Gkce09 Sumeyyebaglan yeni yeni mi bitti Allahım ben de düşünüyorum ne zaman bitecek bu uyanmalar emme sevdası diye herşeyin başında meme bağımlılığı var uykusu yok yemesi yok yani emse dert emmese dert 😂
brsu12 Gkce09 yazıyı merak ettim bence her benek farklı benimde bebeğim 16 aylık gece uyanıyordu bezinden rahatsız olduğu için galiba aşırı ıslattığı için değiştiriyorum aksine daha güzel dalıyor tekrar uykuya
Gkce09 brsu12 tabi ki her bebek farklı en azından siz olayı çözmüşsünüz. Google yazmıştım 1 yaş bebek ağlayarak uyanması diye öyle bulmuştum
brsu12 Gkce09 evet her zaman olmuyor ama sık uyandığında yada tekrar uykuya dalamadıgında bezini değiştiriyorum uyarı veriyor zaten ☺️ gece emzirmeyi kestim çünkü başka bir sebebi yoktu
Ggulmez Gkce09 bebeğim 6 aylık, ilk zamanlar kaka yaptığında değiştirdiğim oldu ama artık gece kaka yapmıyor gündüz yapıyor, yatmadan değiştiriyorum, sonra sabah, gece hiç değiştirmem.