ebbbbbruu 8ay 21 günlük bi oğlum var artık beni emmediği için bende sağıp veriyorum az önce yarım saate yakın sağdım tadına baktım ki limon gibi ekşi neden böyle oldu hep şekerliydi düzelir mi ki bu arada gün boyu hiç bişey yemedim sadece su içtim. Düzelmesi için ne yapmam lazım. ?😢😢😢
Nicemother ebbbbbruu canım tatlı yemeyip sadece su içersen sütün tatsız olurmuş kaynanam öyle derdi. Belki ondandır tatlı ye...
Minnakelifim03 ebbbbbruu ablaminda böyle olmuştu sütü ekşidi yiyenim de emmeyi birakti. Ablam spor yapıyordu çok fazla hareket etmekte sütü eksitirmis
Ask17 ebbbbbruu hiç başıma gelmedi acaba sağdıktan sonraki dışarda kalma sürecindemi bozuldu anlamadım
1yagizalp Nicemother 5ay boyunca neredeyse hiç tatlı yemedim/yemiyorum. Paketli gıda yok. Hatta şekeri hayatımdan dahi çıkardım. Ve sütüm gayet şekerli 😊 konu sahibini hamile olma olasılığı yüksek ihtimal.
ebbbbbruu Hohomoromu 1yagizalp GokceAdin BGY 2 hafta adetim gecikti 2 test yaptım geblik çıkmadı ve sonunda adet oldum oda yeni bitti ihtimal yok yani 😢
Hohomoromu 1yagizalp aynen emzirrken hamile olunca sütün tadı değişir bebek emmeyi bırakır derler olabilir
Aysenazseren Hohomoromu hepsini yapiyorum cocukta halsizlik vs bisey yok istahinyerinde suyununiciyor ama ishal var
ebbbbbruu 2 hafta gecikmelide olsa sonunda 2 test yaptım çıkmadı gebelik ve adetim yeni bitti ihtimal yok yani 😢
Nicemother ebbbbbruu canım yediklerimiz süte geçmiyor mu? Bol bol tatlı yersen sütün tatlı oluyor ... neden bol bol helva ye su iç diyorlar bu sebepten dolayı işte çok su süt artırıyor helva da sütü tatlılaştırıyor...
GmzSnn Hormonsal bi reaksiyondanda sütün tadı değişebilir Weya soğuk algınlığınız warsa bazen adet döneminde bile değişebiliyo, sağıp dökün bi kaç kez eğer hala ekşiyse bi doktora görünün Sebebini öğrenmeniz lazım.
Mom9 Nicemother hayır tatlı yemek daha çok su içirmeye neden olduğu için tatlı yenir. Tatlı, sütün tadına etki etmez. Su en önemli olay.