Rabiia Merhaba kızlar doğumum yaklaşıyor ağda yaptırabilirmiyim varmı bilginiz, haftaya doktoruma soracağım sizlerede danışmak istedim
seymaden Rabiia ben doğuma 3 hafta kala yaptırmıştım. Doğumum perşembe planlanıyordu. Pazartesiye ağda randevusu almıştım o gün geldi minik kızım ☺️🥰🥰 son anda jilete kaldık 😅🙈 Buna istinaden artık lazere gidiyorum ohhh be dünya varmış diyorum. Tavsiye edilir ❤️
Masalikra1 Rabiia planlı suni sancıya yattım 40+2 de bir gün öncesi agdaya gittim ertesi sbaah yatisim oldu o gün kızım doğdu☺️gebelk boyuncada gittim agdaya bı sknti olmadı şükür
Rabiia seymaden lazere gittim hamile kalmadan aslında ama tabi genitalde istedigim sonucu alamadım :/
Bebegimm1 Rabiia doğuma bi kaç gün kala gitmiştim sorun olmadı hiç olsaydıda sorun olmazdı zaten gelmek bilmemişti 😂 1 haftadan fazla varsa doğuma hemen gitmeyin hormonlardan mı ne hemen çıkıyordu bende 2 haftada 2 kez gitmiştim düşünün
Rabiia Bebegimm1 hadi ya ben şimdi 37 oldugum icin nolur nolmaz gelir falan diye her hafta gideceğim mecbur🫠😅
Masalikra1 Rabiia kendimde ebeyim eger gebelikte bir riskiniz yoksa sknti yok 🥰 hatta anı glseydi suyum gündüz filan önce agdaya gidcktm snra hastaneye ama hanfendi gelmediği için plnli suniye yattim
YaseminAren Rabiia ben lazere gıdıyordum gebelık boyumca da devam ettım normalde persembe dogum dıyoduk planlı bende salı gıdecektım ama c.tesı ıçime kurt dustu aradım araya sıkıstırdım kendımı lazer yaptırdım pazartesı bebek geldı🤣 son gublere bırakma derım