Eymenikonunannesi14 Merhabalar 1 yaş anneleri bebekleriniz kaç kilo acaba ? Oğlumun son dönemde az kilo aldigini farkettim o yuzden soruyorum asla bir kiyaslama söz konusu değil sadece merak. Oğlum şuan 12 kg
Dondurmalikahve Eymenikonunannesi14 Oğlumun son dönemde az kilo aldigini farkettim o yuzden soruyorum Hep aynı miktarda kilo alsalar ilerde obez olurlar düşünsenize her ya kg alsa 4 kilo alda bebek 2 yaşında 28 kg olurdu
PatronBebek Eymenikonunannesi14 persentil eğrisinden kilosunun iyi olup olmadığını takip edebilirsiniz. Her bebeğin gelişimi farklı olduğu için böyle kıyaslamayla doğru sonuca varılmaz 💜
Dondurmalikahve dilantrkmn 2727-46 Valla hanımlar sizin bebeklerinizin ki de normal yazmak istemezdim ama 2 aynı yorumu görünce yazdım 🙂
2727-46 Dondurmalikahve zaten normal olduğunu bilerek yazdım sorun yok yani takıntı yapan bir anne değilim sevgiler☺️
oglumubeklerken Eymenikonunannesi14 1 yaşında 12 kg ise hiçte az değil, tabi ki doğum kilosu önemli olan. Benim oğlum 12 aylıkken 10600 gramdı, 14 aylıkken 11400 gramdi. Şu an 15 aylık oldu güncel kilosunu bilmiyorum.
mommybaby oglumubeklerken peki nasıl aldı . O aydan sonra kilo alımı normalde 250 gramı geçmez benim oğlum çok hareketli alamıyor
livanurvealpinannesi61 Eymenikonunannesi14 7 ci aydan itibaren ayda 200 gr almasını bekleriz demişti çocuk doktoru. Eskisi 500 yada 1000 gr alsa obez olurlar. Benim oğlum 100 yada 200 gr alıyor hiç kilo almadığı da oluyor. Normal Bi durum.
Kuzeymomss Eymenikonunannesi14 aile dostumuz çocuk doktoru, 1 yaşındaki bir bebeğin 10 kilo olmasını bekleriz diyordu
Poyrazin_annesii 1 yaş 10 kılo 300 gram 1 yaşındayken dogum kılosunn 3 katı olmalıymış bebekler . Bnm oğlum 3.500 dogmuştu yanı domtr bıze normal dedı
Dondurmalikahve 2727-46 Karşı tarafa sizin gayet normal yazdığınız için yazdım ona normal yazarken kendinizinkini zayıf gördüğünüz algısı çıkıyor ortaya. 🤷🏻♀️
esra91 Eymenikonunannesi14 çok iyi kilosu maşallah 15 aylık 11.800 kg 11 aylıktan beri hiç kilo almadı diyebilirim
2727-46 Dondurmalikahve zayıf olduğunu belirten herhangi bir ibare yazmadım dikkat ederseniz aynı ayda yada yakın ayda olan bebek kiloları sorulmuş soruda bende kızımın kilosunu belirttim sadece kızm zayıf vs diye bşey de demedim