bibloblog Bebegim bugun 4 aylik oldu. Hemsire kan damlasi verdi vegaferon. Kabizlik yapabilir dedi ama. Yani kabızlık çok kötü bişey. Vermesem mi dedim endiselendim bi. Kabiz olursa nasil gecircez. Kullanan var mi? Cok mu gerekli bişey
asafmomyy bibloblog kesinlikle onu önermiyorum çocuğuma kullandım resmen sarhoş oldu kustu çok berbat burada bir kaç arkadaşta aynı şeyleri söylüydu.Ama kan ilaci kullanmasanda olmaz canım doktoruna veya sağlık ocağına sorup ocean microfer kullanabilirsin hem içeriği temiz hem de tadı güzel bebegim çok seviyodu
Bebegimm1 bibloblog bir sürü yan etkisi var diye hiç almadm verdiklerini. rikse de girmedm çnkü çoğu bebege yan etki yaptıgını okumuştm burda eczaneden ocean microfer alıp onu kullandm yaşına kadar
Ankareniminannesi Bizde ilk başta kullandık bebeğim hem aşırı kustu ayrıca 💩 kırmızı mukuslar oluştu şimdi ocean kullanıyoruz ve memnunuz
smileanne Zumra_Fatma bu damla yazılıyor mu yoksa eczaneden reçetesiz mi temin ediliyor ? Fiyatı nedir
Zumra_Fatma smileanne yok reçetesiz aldım ben valla fiyati 160 tl olmasi lazim bide ben ocean marka d3 400IU a aldım ocean marka kullaniyorum ama kixima kan damlasi alerji yapti bi sure kullanmicam ama kizim çok seviyor tadlarini hem icersinde ne oldugu yaziyor guvenilir yani baya